0

modayı takip ediyorum. en azından modayla yakından ilgilenenleri takip ediyorum öyle söyleyeyim.. onlara bakıyorum mesela ten rengimiz uyumlu olan biri varsa onun da saçları yüz tipi vücut tipi benimki gibiyse taklit etmeye çalışıyorum. ama tabi her şeyi alamam her şeyi giyemem. benim de beğenmediğim ama moda olan bir sürü şey var..

0

moda insanın kendine yakışanı giymesidir bence. yoksa başka insanların düşüncelerine göre giyinmek bana göre değil. hoşuma giderse alır giyerim veya takarım. bana kalmış bir durum.

0

moda bana uysun ben niye modaya uyayım kendime yakışan uyumlu kendimi rahat hissettiğim şeyleri giymeyi seviyorum hayatımda toplasan 10 saat topuklu ayakkabı giymemişimidr mesela

0

moda ipek takip etme ama uyumlu giyinmeye çalışırım heleki şu sıralar kızlar büyüdükten sonra bizi onlar yonlerdirir oldu

0

yani ben modayı bu yaşıma kadar takip etmedim etmemde. üstüme uygun ve fiyatı ucuz olan herşeyi giyerim. modaya o kadar takılmam bakmam bile.

1

modayı takip etmiyorum. kendimi rahat hissedebileceğim ve birbiriyle uyumlu olan kıyafetler giyeyim yeter benim için.

1

modayı takip etmek gibi bir lüksüm yok, kendime neyi yakıştırırsam onu giymeyi seviyorum. modayı takip etsem hem nolacak ki, elime bişey geçmiş olmayacak.

1

modayı takip etmeye çalışıyorum fakat sorun şu ki moda paraya bakıyor. şuan da öğrenciyim yani istesem de aslında çok da fazla modaya uygun giyemiyorum. ancak şöyle bir koyu da es geçmeyelim her moda herkese yakışır mı? tabiki hayır yakışmaz. bu yüzden insan kendine yakışanı giymeli moda diye kendine yakışmayan şeyi giymemeli. bu oldukça önem arz ediyor. bu nedenle modayı takip edicem diye de rezil olmaya gerek yok . tabi ki bu benim düşüncem . herkes buna katılmayabilir.