0

normal uyku duzeni bence 7 8sat arasidir bana gore

0

büyük alimlerde az konuş, az ye, az uyu dediğine göre.uykunun fazlasi zarar.

0

herkesin bünyesine ve yaptığı işe göre değişir.ben standardi olduguna inanmiyorum çünkü herkesin yedigini yakması bile farkli bünyesi bir değil.ağır yük taşiyan işçi 8 saat uyur.kimiside 6 saat.bazisida 4 saat.

0

8 saat dir düzenli uyku herzaman insanı rahatlatir cunku alarm gibidir ne zaman yatip ne zaman kalkacagini beyin kendi ayarliyor cogu insan ben uyuyamiyom yok erken kalkamiyom bunun nedeni siz vucudunuzu ve beyninizi ona göre ayarladiginiz icin ne yaparsaniz yapin beyin ve vucut onun dışına çıkamıyor

0

7 saatir vücudun maksimum dinlenmesi uykuyu insan oğlu sever

1

bir gecede insan vücudunun uyuma kapasitesi 3 saattir arkadaşlar diğer uzun saatler 3 saat sonrası rüyalar görmenize ve başka ruhlar aleminize gitmenizi gerçekleştirir 3 saat uyku başta insana ağır gelebilir ama alıştığınızda gayet dinç ve sağlıklı kalkarsınız

0

vücudun uyku ihtiyacı genel olarak hep sekiz saat bilinir ancak bunun neden olduğu konusunda net bir cevap ya da kanıt var mı bilemiyoruz. onun dışında herkesin uyuduğu saatin değiştiği yani kişiden kişiye değiştiği bilgisini görmüştüm. sonuçta normal ortalama uyku süresi yedi sekiz saat civarlarında olmalı diye düşünüyorum.

0

en az 8 saat uyuyun.zipkin gibi kalkarsınız.öyle 5 ile 6 saat yeter diyenlere pek inanmayın.eğer 6 saat uyuyup uyanıyorsanız da mutlaka öğlen şekerlemesi yapmaya gayret edin.iyi bir uyku güzel bir günün anahtarıdır.

0

bence uyuduğumuz uykunun kalitesine bağlı. eğer gerçekten uyanmadan güzel bir uyku çektiysek 2 saatlik uyku bile bizi ayakta tutmaya yetebileceğini düşünüyorum. onun dışında sürekli uyanıp uyuduğumuz veya ses olan bir ortamda uyuduğumuz uykunun 8 saat olsa dahi güzel bir şekilde alınamayacağı düşüncesindeyim.

0

vücudumuzun günlük uyku ihtiyacı yetişkin lerde 6 saat, çocuklarda 8saat diye biliyorum.

0

vücudun minimum uyku ihtiyacı sekiz saattir. uzmanların görüşü bu yönde.

0

minimum uyku saati bence tam olarak 8 saatdir

0

zeki insanlar az uyur ama bilmiyorum bence 4-5 saat en az yani yeter bu kadar olması makul