0

güne iyi başlamak için uykunun güzel alınması çok önemli. sonrası iyi bir kahvaltı yapılmalı ve stres unsurlarini beynimizden mümkün olduğunca uzak tutmalıyız.

0

güne iyi başlamak için, bütün olumsuzluklardan uzaklaşıp gülümseyerek yeni birgüne başlayabilirsiniz. daha pozitif daha güleryğzle başlamak size iyi gelecektir. ayrıca temiz hava almak yürüyüş yapmak güne iyi başlamak için bir başlangıç olacaktır. doğa yürüyüşleri bulunduğunuz yerden uzaklaşmak müzik dinlemek kafanızı dsğıtmanıza sebep olacak ve size iyi gelecektir. temiz bir nefes alarak gün içinde spor yaparak da güne daha zinde ve iyi başlayabilirsiniz.

0

güne iyi başlamanın en önemli unsurlarından birisi hiç şüphesiz gece uykusuz. ingilizlerin yaptığı bir araştırma 6 saat 57 dakikalık bir uykumuş. bunun fazlası baş ağrısına neden oluyormuş.

fazla ya da az uyumak güne iyi başlamamızı olumsuz etkileyecek unsurlardan bir tanesidir.

genellikle hepimiz uyanmak kendimize gelebilmek için iyi bir kahve ya da birkaç bardak çayı tercih ederiz. birçoğumuz elmanın insaları çay ve kahveden daha iyi uyardığını ve kendisine gelmede etkili olduğunu bilmeyiz.

bence en önemli unsurlardan birisi erken kalkmak güneş doğmadan önce uyanmak iyi bir kahvaltı yapmak. günün karbonhidrat ihtoyacının önemli bir kısmını sabah kahvaltısı ile karşılamak.

0

yani güne iyi başlamak için tabii ki de uykunu rahat bir şekilde alacaksın ve bütün gün uykusuz dolaşmayacaksın. bence bana göre en önemli şey yattığın yatağın rahat olması eğer kalktığımda belin ağrıdığında o gün sana gerçekten de çok sıkıcı ve üzücü olur. bence insanların her zaman yattığı yatak önemli diye düşünüyorum. güne başlaması için ve zaten sabah kalktığında elini ,yüzünü yıkadığında ,kahvaltını yaptın da gülümseyerek her yere pozitif bir enerji vererek günee en azından iyi bir şekilde başlayabilirsin.

0

güne iyi başlamak için önce sabah namazını kılmak gerek. allah kelamıyla başlamalı güne. sonra erken saatte güzel bir kahvaltı yapmak. kitap okumak. sonra işlerini planlı bir şekilde yapmak gerek. ben bunları yapmıyorum yapsam süper olacak.

0

günün iyi geçmesi için evden çıkmam gereken saatten 2 saat önce uyanmak ve 1 saatini kitap okuyarak gecirmek kalan saati kendime ayırmak ..