1

bugüne kadar okuduğum en iyi kitap yazarıni hatırlamadım avcı adlı bir kitap. kitap da bir tane zekasının %95 ini kullanan bir insandan bahsediyor ve onun yaşadığı olayları anlatıyor .bu insan her şeyi yaşadığını zannediyor ,olayları gerçekmiş gibi görüyor fakat yaşadığı hiçbir şey normal değil bunun babası falan da çok zeki bir insan ve o da bunama geçirmiş. diğer bir okuduğum kitap izle huzur sokağı huzur sokağı'nda kavuşamayan iki aşktan bahsediyorum ahmet ümit'in ve ahmet günbay yıldız kitapları da çok güzeldir. bunlarida tavsiye ederim özellikle de babı esrar kitabı çok sürükleyici bir kitap. bu kitap polisiye bir kitaptır ve çok gizemli olaylari içeriyor.

1

bugüne kadar okuduğum en iyi kitap huzur sokağıdır. huzur sokağında yaşayan bir muhafazakar biri olan bilal ile zengin ve şımarık olan bir kızın yani feyza hayatını anlatan olaydır. bilal efendi, ahlaklı bir gençtir. feyza ise zengin, hayatını dolu dolu yaşayan bir kızdır. iki farklı dünyanın karakteri olan bu iki insan günün bir yerinde buluşmaktadır. olaylar ondan sonra kendiliğinden başlamaktadır. ama kader onların onların birleşmesine izin vermez.

1

hakan günday eseri kinyas ve kayra. daha çok sorgulamamı sağladı her şeye karşı. dünya denen boşluğu fazla önemsememem gerektiğini öğretti bana. içeriğine fazla girmeyeyim tavsiye ederim :)