0

ücretli poşetler uygulaması sadece rant için yapılmıştır

0

ücretli poşet uygulaması çevre kirliliğinin önüne geçebileceği ne kadar doğru olur bilemem ama çevre kirliliği geniş bir kapsama alanına sahip bir tek poşet değil zirai ilaç kullanımı araç kullanımı zehirli gazların doğaya etkileri daha birçok konu var diğer konulara da el atılması gerekiyor ayrıca poşet uygulaması zenginlerin ekmeğine yağ sürmesi gibi geliyor

0

evet her yerde poşetler artık ücretli ve tanesi 25 kuruştur .herkes file almaya başladı kimse poşet almıyor artık. poşetler ücretli olacağı yerde bez torbalar ortaya çıksa da herkes ondan kullansa daha iyi olur en azından çevre kirliliği olmaz bu sefer yine poşetleri parayla da olsa alıyoruz ve etraf yine kirli olacak o yüzden ben bez poşet öneriyorum.

0

ücretli poşet uygulaması çevre kirliliğinin önüne geçmek adına doğru bir uygulama değildir. eğer çevre kirliliğinin önüne plastik poşet kullanımınının azaltılması sureti ile geçilmek isteniyorsa, kullanılan poşetlerin geri iadesinde ücret iadesi yapılması şeklinde gerçekleştirilmelidir.