0

insanların günlük olarak 7 bardak su içmesi gerektiği söyleniyor sağlıklı bir yaşam için. ama benim canım 7 bardak su istemiyorsa ben zoraki olarak mı içeceğim bu 7 bardak suyu. vücut istemeden ona su vermek onu yormaz mı?

0

ben suyu kişin 1.5 lıtre cıvarında icerim.yazin ise en az 3 lıtreden asagı olamamak şartiyla tutmuyor o yazınkı duruma baglı.

0

1 bardağın 250 ml olduğunu varsayarsak yetişkin bir insanın 2 lt günlük ihtiyacı vardır. bu da 8 bardak yapar.

0

yani en az 2 litre diyor doktorlar. 1 litre su 5 su bardağına denk geliyor. haliyle 2 litre su 10 su bardagina denk grliyor

1

günde 3 litre yani 10 su bardağı su içmelidir

0

bir insan günde en az iki litre su içmelidir ve de bir bardak 200 militre ise o halde 10 bardak içmeli tabi bardaktan bardağa fark var

0

soruyu günlük vücudun ihtiyacı olan sıvı miktarı olarak düşünüyorum su bardağı üzerinden 6 bardak bunu aylık olarak hesaplama yaparsak 180 bardak yıllık olarak 2160 bardak su demektir.

0

2-3 litre su içmeliyiz böbrekler için ve sağlığımız için

0

zorunluluk diye bir şey yok. isteyen istediği kadar içer.

0

hak32 kardesim sorun eksik olmuş eğer ne kadar su içmeli diyorsan uzmanlar 1litre diyor. günlük çay miktarını soruyorsan en fazla 4 çay bardağı olmalı ve akşam 8' den sonra tüketmek uykuyu kaçırabilir. çay özelliklede sabah kahvaltısında uykunun açılması için tüketilmelidir. öğle arası da 1 bardak içmekte bu soğuk kış günlerinde içimizi ısıtabilir.

0

gunde en fazla 40 bardak cay icilmelidir ustelik cay cok faydali bir icecektir