0

çocuk çocuktur aslında ve normal olarakta yaramazdır. yani yaramaz olmak öocuköadır zaten olabilir bunlar normal sadece çocuklar olması gerektiğinden fazla hiperaktifse eğer bir doktora göstermekte fayda var aslında. buna dikkat etmek gerekir ancka yaramazlık normal birşeydir aslında siz çocuğa öğütler nasihatler vererek onu yetiştirerek onunla konuşarak ilgilenecek belki onu güzelce sakinleştirmeye çalışarak bunu başarabilirsiniz yani yaramazlığını biraz daha azaltmayı.

0

öncelikle bu tarz çocukların uslanması zaman alabilir. fakat uslanması imkansız denemez. çünkü bu çocukların düzelme imkanı vardır. döverek bu çocukların düzelmesi sağlanamaz. güzel bir dille uyarmak onların hareketlerine dikkat etmesinin önünü açacak bir gelişme olacaktır.

0

yaramaz olmasi bir yandan iyi çok sakin çocukta iyi değil bence . ama unutmamak lazım ağaç yasken eğilir sonradan düzeltmek zor olabilir başta sıkı tutmak öğretmek gerekiyor bazı şeyleri

0

zeki çocuk yaramaz olur. bırak düzeltme neden çocuğu belli bir kalıba sokmaya çalışıyorsun ki. hem yaramaz kavramı çocuķtan başka neyin yanına yakışıyor...

0

yaramaz olan çocukların düzelmesi öncelikle belirli bir eğitime dayalıdır. genel olarak söylemek gerekirse hiperaktif olan çocuklar yaramaz olurlar. çocuk eğitim veya gelişim merkezleri gibi kuruluşlarda eğitim verilmektedir. yaramaz olan cocukları buna benzer eğitim kurumlarından birine gönderebilirseniz alacağı eğitim ile birlikte davranışlarında düzelmeler olacaktır.