0

robinho bu lig için üst düzey bir futbolcudur. 25 ocak 1984 doğumlu olan brezilya'lı oyuncu 1.72 boyunda olup ana mevki'si forvet arkasıdır. forvet olarak oynayabilen oyuncu hem sağ kanat hem de sol kanat oyuncusudur. 2018/2019 kış transferinde (ara sezon) transfer olduğu ligimiz takımlarından başakşehir'de çok iyi işler çıkaracağına kesin gözüyle bakıyorum. bu takımın oyun anlayışı, takımdaki diğer üst düzey futbolcular ile çok iyi anlaşacağını ve bol asist yapıp bol gol atacağını düşünüyorum. bu sene şampiyon olacağını düşündüğüm başakşehir'in en özel, en etkili oyuncularından biri olacak ve şampiyonluğa katkısı büyük olacaktır. ligimizde bu tip ayrıcalıklı futbolcuları izlemek büyük bir keyif, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

0

robinho kendisi ne kadar kariyerliyse gittiği takım da o kadar kalitesiz bir takımdır. kendine yazık edecek orada. oysa sivas sporda bir efsane olabilirdi ama kendisi yok olmayı seçti

0

robinho kariyeri basarılarla dolu bir futbolcudur. türk ligine çok hızlı alıştı. takım halinde oynayan basaksehirde gezgin olmasından dolalyı tabiki iş yapar. çok iyi bir trasnferdir. hem sağ hem forvet hemde solda oynayabilmesi çok büyük avantajtır. robinho bu sezon olmasada önümüzdeki sezon mutlaka katkı saglayacktır. kariyerinin sonuna gelmiş olan robinho büyük takımları terci etmeyerek ata yaptıgını düşünüyorym. ibb bir proje takımı taraftarsız futbol futbol değildir.

0

ya aslında robihonun bu ligde iş yapamayacağı takım yok gibi geliyor bana ya. sivasspor'a geldiği günden ayrıldığı güne kadar hep lig standartlarının üzerinde performans sergiliyordu brezilyalı yıldız.tek sıkıntı yaşayabileceği konu şu olabilir başakşehir takımının ve robinhonun. sivasspor robinhoyu aldığı günden beri hep ne gördük biz sivasspor da ? oyunu robinho üzerine kurup onun üzerinden oynatmak. çok net iddia ediyorum sivasspor tarihinin en iyi kadrosu geçen sene ellerinde bulunan kadroydu. bifouma, saivet, robinho gibi muhteşem oyunculara sahiptiler. robinhonun da yükü hafiflemişti ve performansı 1 tık aşağıya düşmüştü ama genede harika performans sergiliyordu.onların gidişinden sonra bu sene sorumluluğu arttığı için performansı da maksimuma çıkmıştı robinhonun. zaten henüz devre arasında merkez santrafor oynamıyor olmasına rağmen 7 gol atarak takımına verebileceği maksimum performansı vermişti. galatasaray maçında ki harika performansından sonra da artık transferi kesinleşmişti robinhonun istanbula. bazı soru işaretleri vardı acaba fenerbahçe'ye mi gelecek diye ancak başakşehir hiç zaman kaybetmeden araya başkalarının girmesine izin vermeyerek bu transferi bitirmişti. yukarı da bahsettiğim gibi oyun sistemine gelelim. bir kere başakşehirin kadrosu neredeyse yıldızlar topluluğu diyebiliriz. visca,emre,arda,clichy,adebayor,irfan can, elia, caiçara, gibi üst seviye oyunculara sahipler. ayrıca çok iyi bir savunma kurgusu var. kalecileri de yerli statüde ki en iyi 2 kaleci. mert zaten avrupa liglerinde en az gol yiyen 10 kaleciden bir tanesi durumunda. böylesine bir takıma geldiği zaman robinhonun sivasspor da gösterdiği performansı beklemek çok mantıklı olur gibi gelmiyor bana. çünkü görev dağılımı var, oyun içerisinde çok aktif olacaktır, oluyor da zaten. ancak maksimum beklemek çok doğru olmaz. yıldız oyuncular sorumlulukları ne kadar yüksek olursa o kadar altından kalkar, o kadar maksimum verim verir. bu yüzden yıldız oyuncu oluyorlar zaten.zor anlarda çıkıp sorumluluk aldıkları için daha sokak tabiriyle söyleyeyim elini taşın altına sokmaktan çekinmediği için. başakşehirin oyun sisteminde ilk yarıda da gördük viscaya çok büyük iş düşüyordu çünkü hücum akınlarının en önemli parçasıydı edin visca. robinhonun gelmiş olması bana göre en çok ona yarayacaktır. hücum çeşitliliği çok artmış oldu. robinho dışında gelen demba ba transferi de zaten bunu kanıtlıyor. hücum çeşitliliğini arttırması gerekiyordu başakşehirin. adebayor da bu sene gözle görülür bir düşüş var aslında bu son derece normal çünkü gerek yaşı gerekse yaşadığı sakatlıklar onu bu duruma itti. geldiği dönemden bugüne bu kadar iyi performans sergilemiş olması bile zaten başlı başına büyük bir olay. robinho da tıpkı adebayorun ilk geldiği zaman ki etkiyi yaratacaktır diye düşünüyorum. zaten onu besleyecek ve ona yardımcı olacak çokça oyuncu bulunuyor medipol başakşehir futbol takımının kadrosunda. onun vereceği katkı da bana göre takımının şampiyonluk yolunda çok ciddi olacak gibi..

0

bence robin ya başakşehir'de çok fena top oyuncağını düşünüyorum çünkü robin ya çok yetenekli bir futbolcu çok güzel geçmişi vardır zaten gördüğümüz gibi robinho sivasspor da çok işler yapıyordu galatasaray falan 2 tane golü var ben robinho tebrik ediyorum kendine türkiye ligi'nde geliştirmeye devam ediyor zaten geri çıktı yani türkiye ligi'nde daha iyi takımlara gidiyor ben bunu keşke fenerbahçe gelmesini isterdim ben fenerbahçeliyim şimdi robinho fenerbahçe gelmez miydi yani niye başakşehir'e gitti veya niye baş galatasaray-beşiktaş almadı yani bilmiyorum saçmalık gibi geliyor bunlar bana başakşehir bu parayı nereden buluyor ben bunu bir kere çözemedim adamların maçlarında seyirci gitmiyor forma satışı yok her maç stad boş bir kere sağda solda kimsenin üstünde başakşehir forması görmedim forma satışta yapamıyorlar bir gelirleri yok bunların parası nereden geliyor ben anlamıyorum ama neyse bakalım sağlık olsun.