0

evet bir çok kez hemde.ders çalışmadım diye , odamı toplamıyorum diye, terlik giymiyorum diye, test çözmedim o gün diye..bu şekilde kızıyordu hep .kızmasını bile özledim..

0

ailesi ile yaşayan her kişi azar işitmiştir.bende dahil küçükken babam ve annemden azar işitmişimdir.azardan başka fazlası ile dayak da yemişimdir.bunlardan sonra akıllanmışımdır.

0

ailesiyle yaşayan herkes illa ki hayatının bir kesitinde de olsa da azar işitmiştir. hatta dayak bile yemiş olabilir her ne kadar günümüz ebeveynleri daha bilinçli yaklaşsa da. zaten aksi halde ya aile hayatına sahip olmamıştır ya da problemli bir aile hayatı olmuştur. sonuçta hiçbir zaman çocuğuna çıkışmayan bir babanın da problemli bir birey yetiştirme ihtimali büyüktür. ve evet bende azar işitecek kadar şanslı olanlardan biriydim.

0

ikisinden de azar isittim yeri geldi dayak yedim ama hep sucluydum hakettim sanki biraz

0

küçükken hem annemizden hemde babamızdan çok azar işittik. zaten azar işitmeyen çocukta yoktur. yaramazlık yaptığında anne ve babasından muhakkak bir fırça yer.daha doğrusu annesinden bir terlik babasından da bir osmanlı tokadi yer.zaman geçtikçe sen olgunlasiyorsun onlar yaşlanıyor.azar yediğin günleri bile özluyorsun.