0

evde uygulayabilceğiniz ilk ve kesin çözüm sarımsaktır.gün içinde birkaç kez deneyebilirsiniz.yorgunluk ve stresden olur.

0

eğer dudağında uçuk varsa yediğiniz ve kullandığınız eşyalara dikkat etmelisiniz. çünkü diğer kişilere de bulaştırma şansınız çok yüksektir dudağımızdaki uçuğu geçirmek için asiklovir yani diğer bir adıyla zoviraks kullanmalısınız böylece uçuğunuz daha kolay geçer.

0

asiviral çok hızlı iyilestiren bir merhem. mucize krem kullanılabilir. fakat bitkisel yöntemlerde var. tahta ısıtılıp basılırsa sönüyor. sonra kantaron yağı sürerek daha hızlı iyileşmesini sağlıyor.

0

dudakta çıkan uçuk için zoviraks kullanabiliriz ve sanırım en çok bilinen ilaç olsa gerek. krem formatında olduğu için günde iki veya üç defa uçuk çıkan bölgeye sürülerek kullanılır. çok hızlı bir şekilde uçuğu geçirdiğine şahit olmadıysanız kullandığınızda şahit olacağınıza emin olabilirsiniz.

0

her hafta basima gelen olaylardandir daha yeni gecti nemlendirici krem kullanin ya da yatarken ruj sürün fakat ruj sürmenin pek bi faydasini goremedim ben