0

hayatımızı kolaylaştıran şeyler arasında en önemlisi sağlıktır.

0

hayat zordur zorluklarin ustesinden gelerek tecrube edilinir

0

öncelikle hayat zordur bu zorlukları kolaylaştıran birtakım eşyalar aletler adını sayamadığımız daha birçok alet ve eşyalar vardır bunlardan bana göre en önde geleni internet internet herkezin işine yarayan bir kitle iletişim aracıdır uzaklar yakına geliyor internet sayesinde ankaradan hakkariye eskiden mesj mektup ile çok zor bir şekilde gönderilirdi şuan iki el oynatmaya bakıyor telefon hatları falan işleri kolaylaştırmakta

0

insanların hayatlarını kolaylaştıran en büyük unsur elektrik, akıllı telefonlar ve ulaşım araçlarıdır.uzay çağında elektrik olmadan olmuyor, kapkaranlık bir odada duramazsınız, doğalgazı kışın yakmadan yapamazsınız, sokak lambası yanmayan bir yere giremezsiniz korkudan.akıllı telefonlar gencinden yaşlısına kadar artık herkesin elinde, o telefonların içerisinde yok yok.akıllı telefonlara bağımlı bir toplum yolundayız maalesef, yer yer faydalarını da görüyoruz yine de ve bir çok konuda bilgi sahibi oluyoruz kolaylıkla, herşey elimizin altında.hayatımızı kolaylaştıran bir unsur daha ulaşım araçları, vapur,tren, metro, metrobüs,uçak vb. gibi.ulaşım araçları sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz yerlere varabiliyorsunuz.en önemli hayatı kolaylaştıran unsuru unutmuşum özür dilerim, anneler hayatımızı o kadar çok kolaylaştırıyor ki anlatamam ve annemin hakkını ödeyemem asla.bu yaşıma kadar beni yemeyip yedirip, giymeyip giydirip kadınlığından vazgeçerek hem anne hem baba oldu.

0

bence hayatımızı kolaylaştıran şeyler bir elektirik o olmayınca eli kolu bağlanmış gibi kalıyoruz şu zamanda herşey elektrik elektirik kesiliyo yaşam duruyo diyebilirim

1

insanlar hayatlarını kolaylaştırmak için bir çok şey yaparlar. teknoloji onun için bu kadar gelişmiş ve ileri bir seviyeye ulaşmıştır. insanın hayatını kolaylaştırmak için makinaları icat ederek geliştirmişlerdir.
1)beyaz eşya; bu gibi eşyalar insanın hayatını kolaylaştıran eşyalardır. bunlara örnek vermek gerekirse eskiden annemiz bulaşığı yada çamaşırımızı elle yıkamak zorunda kalırlardı. şimdi ise hepsini bir makine 1 sette halletmektedir.
2) telefon gibi teknik cihazlar insanların hayatını yine kolaylaştıran icatlardır. eskiden insanlar pare yatırmak için bankaya kadar gitmek zorunda kalırken şimdi ise her şey telefona inmiştir, hale ile insanları mutlu ve rahtlatmıştır.