1

iyi ki dediğim her gece tek şey.. mutfağımdan musluğumdan akan sıcak su.. elimi soğuk suya sokmadan her işimi keyifle yapıyorum. suyu ılık yapıp.. sonra ikincisi laptopum.. en değerli hazinem.. telefonum olmasın ama laptopum olsun bana yeter. başka ne diyebilirim.. kahve makinesi.. canımız istediği zaman her kahveyi yapıp içme lüksüne sahibiz.

1

gün içerisinde iyi ki aldığım dediğim sey öncelikle lenslerim güne merhaba derken ilk onlarla baslıyorum gunu onlarla netleştirip onlardan ayrılınca gun benim için bitmiş oluyor ikincisi tabi ki elektronik esyalar mesela caycı ardından evde ufak bir kızım var bazen arkasından arkadaşım olmus elektrikli supurge ile dolastığım cok oluyor birde şarjlısını edinmeyi amaçlıyorum bulaşık makinem ve çamaşır makinem evin ayse ve fatma kızları baya zaman kazandırıyorlar bana onları ben yıkayacak olsam galiba ev işi yemek vs derken 24 saat ugrasmalıyım tabi birde telefonum önceleri bu kadar dikkatimi cekmesede artık sehir dışında yasıyorum ve sevdiklerimle köprüm gibi oldu

0

arabam :) bazen bozulup canımı sıksa da hayatımın vazgeçilmezi

0

telefon çünkü herkese rahatlıkla ulaşabiliyorum.

0

yedek hızlı şarj aleti, her türlü faydalı ve verdiğim paraya da değdi

0

tabikide telefonum. herkese ulaşıyorum,arıyorum,fotoğraf çekiyorum hayatım kolaylaşıyor iyi ki var. :)

0

powerbank elektrikli süpürge
gibi bi kaç takım şeyler

0

çamaşır makinesi , bulaşık makinesi , elektirik süpürgesi vs. bunlar gibi hayatımızı kolaylaştıran şeyleri kim sevmez elektronik aletler yani ama çok begenek aldığım kahve ve çay fincanlarım daha büyük mutlulukdu bence :)
ütüyü kim çıkardıysa anlamaya çalışıyorum elektriği ve zamanı alıyor bence ütü gerektirmeyen kumaşlar gibi seyler olsa yada bikere ütülense birdaha hiç bozulmasa...

0

powerbank, sürekli dışarıda olduğum için şarjım da çabuk tükeniyor ve bu alet sayesinde telefonumu şarj edebiliyorum.

0

süpürge makinesi olmasa olmaz bide yağ sökücü her yeri tertemiz yapar çamaşır suyundan daha iyi temizliyor

0

kesinlikle akıllı cep telefonu. kayboldun navigasyon,haberleşme,bişey hakkında bilgi alma

0

aldığım her kulaklık bana iki hafta dayanamadan bozuluyordu.en son içinde küçük bir kutuyu hediye veren bir kulaklık aldım ve yaklaşık 1 senedir hiçbir problem yaşamadan kullanıyorum.

0

telefonum olmazsa olmazım her işimi onla gördüğüm için telefon diyebilirim.

0

telefon kesinlikle her işi burdan yapabilirsiniz telefon cüzdan anahtar üçlüsünü her zaman alırım iyi ki almışım

0

tabiki elektrikli supurgem, en onemlisi telefonum ve hali örtüm :)

0

kesinlikle blender. o kadar pratik bir ev aleti ki her eve lazım. zamanınız kısıtlı ise, sebzeleri doğrayarak daha çok zaman kaybetmek istemiyorsanız doğru çözüm. birde saç düzleştirici. duştan sonra saçlarım her zaman kabarır. o şekilde sokağa çıkmayı sevmiyorum. bu yüzden şipşak saçımı düzleştirip çıkıyorum evden. ikisini de iyiki almışım. pişman değilim.

0

bunların ilki ve en önemlisi kesinlikle telefon telefonum olmasaydı napardım teknolojiden uzak olurdum en basit örneği ise bu siteye giremezdim .telefon hayatımı kolaylaştıran en iyi buluşların ilkidir.ikinci olarak araba derdim arabam yok ama insanların hayatını gayet güzel kolaylıyor bence mesela; bir yere girmek istiyorsun bu yer uzak ve metro,metrobüs, minibüs gibi araçları tercih eder çoğu insan yürüme mesafesi , insan kalabalığı bir çok olumsuz etken var ben bunları düşününce hiç çıkasım gelmiyor evden arabam olsaydı çok daha kolay olurdu evet.

0

saçlarım çok uzun olduğu için açılması ve şekillendirmesi de zor oluyor. loreal paris elsev'in mücizevi yağı hem saçlarımı saniyeler içerisinde açmama yardımcı oluyor ve saçlarıma doğal dalgalı görünüm veriyor. iyi ki almışım.

0

benim elektirik supurgem kırılmıştı bebeğim küçük diye zor oluyordu elektirik süpürgesi aldım yani kolay oldu :)))

0

elektrikli süpürge ve çamaşır makinasında. kim icat ettiyse allah razı olsun :)