0

önce cevapları okudum yamyam kısaca kendi kabilesinden olmayanları yiyen kabiileler vardır geçimlerini insan avı yaparak saglarlar inandikları iblis melun olunca seviyelerine göre vesvese verir inanç seviyelri olmadıgı için melun tarfından çok çabuk avlanırlar ve istekleri iblisin isteğine göre değişir bazı toplumlarda utanmamakta başkasının arkasından konuşmakta insan eti yemek gibidir her toplumun yozlaşmış bitmiş terbiyesizleşmiş yanları vardır ne kadar inançsızsalar o kadar çok yamyamlaşırlar gerçi açılımı daha çok anlaşılır yapardım lakin tamamlanan her şey eksilmeye başlar....
yaşadıgın hayatta nefsine zulmetmek onu yamyamlaştırmak olur burada dikkat edilmesi gereken nefsine her istediğini vermek zulumdur bir zaman sonra yamyamlaşması kaçınılmaz olur.....selametle alalh akıl fikir versin.....ilimde... yamyamlar sizi....

0

insan eti yiyenlere yamyam denildiğini biliyorum yanlışsa affola

0

genellikle savaş, büyük kıtlık gibi dönemlerde insanların yiyecek bulamadığı zamanlarda ölen insanları yiyerek hayatta kalması ya da hayatta kalmak için diğer insanları öldürüp yemesi durumudur. bunlara da yamyam denir.

0

insan eti yiyen insanlara yamyam veya etobur denir

0

sanırım insan eti yiyen kişilere yamyam dönmekte bu insanlar genellikle afrika ülkelerinde kabileler halinde olup ya da kızılderililer olup insan etini yiyen kabileler vardır belgesellerden izlediğim kadarıyla insan eti yiyorlar ama gerçekte yiyorlar mı bilmiyorum.

0

bizim ülkemiz de yamyam diye seslenilir insan eti yiyen kişilere belki yabacı ülkeler de falan zombi deniyor olabilir. zombi, yamyam gibi kelimeler kullanılır genellikle.

1

yamyam denir. bu tür davranışlar sergilenmesine de yamyamlık denir.

0

et yiyen her canlıya etobur denir. şimdiye kadar hiç insan yiyen insan duymadım.