0

yapay zeka insanlık için bir tehlike boyutuna giremez. bizim isteğimiz dışında çalışırsa hemen fişini çekeriz elektrikler yok deriz...

0

yapay zeka insanlık için büyük bir tehlike olacak zamanla, insan türünü yok etmeye çalışacak sonra . bi kötü insanın eline geçsin hepimiz hapı yedik. muhtemelen bu biz öldükten sonra olur. yurt dışında yapılmış bilim kurgu filmlerine bakın hepsi yavaş yavaş gerçekleştirilmeye başlanıyor. insanlar bişeyleri değiştirmeye çalışıyor ama daha da mahfettiklerinin farkında değiller . yapay zeka insanlar için büyük tehdit içeriyor. şuan bilim adamlarının bazıları bunu desteklememektedir. sonuçta ateş olmayan yerden duman çıkmaz .

0

evet tabi ki bir tehlikedir bile zaten şuan hiçbirimiz tehlikenin farkında olmamakta bilgisayarlar herşeyi hızlı öğrenen ve bilgileri kaybetmeyen makinelerdir, bütün bilgilerimiz, özelliklerimiz ve fotoğraflarımız omlarında hafızasında bulunmakta ve neye ihtiyacımız olduğunu bilmekteler. bir düşünün ki iki yapay zeka düşünmeye başlayıp bütün bilgisayarları ele geçirse ve insan hayatını durdursa ne olur?

0

evet tehlike arz edebilir ama çok yakın bir tarihte olacağını sanmıyorum

0

olabilir ama pek yakın bir tarihte mümkün değil.

0

evet girebilir iş imkanları oldukça azalabilir