0

hadi tamam, soru sor.. tamam soe. ama beyin bedava modu girdiginde kendi sorularına cevap ver bari. allah rizasi icin. beyin bedava modu cok uzun suruyor bu sefer. merak etme sitede kendi soruna cevap vermen ban sebebi degil. bende soru soedugum zaman bakiyorum cevap gelmeyen sorularima bir gun sonra cevap yaziyorum ki, sitede de surekli soru soruldugu icin betin bedava modunu biraz olsun geciktiririm belki diyerek cevapsiz kalanlara cevap yaziyorum. gercektrn beyin bedava modu bizi strese sokuyor.

0

bilmem senin sorunu yeni gördüm en çok işsiz diye kullanıcı vardı sorusu bende galiba biraz soru sorucam aktif olursa.

0

en cok soruyu sen soruyorsun bunu kısa sürede farkettim üstelik sürekli aynı soruları değiştirip soruyorsun bence diğerlerinin hakkına giriyorsun senin sayende diğerleri soru soramıyor. bence cevapta yazmalısın.

0

evet cok soruyorsun. surekli beyin bedava modu açılıyor bu yuzden. diger arkadaslar pek soru soracak firsat bulamiyorlar sayenizde. hem sordugunuz sorulsra ara ara cevap yazarsaniz şu beyin bedava mosu surekli aktif hale gelmez. cunku beyin bedava modu aktif olunca cevapsiz soeulara bir bakiyorum hep sizin sorularınız. cevqplarda cok kazanc sagliyot. denemenizi tavsiye ederim. hatta suan iki kati kazanc var. kazancinizi katlarsiniz.

0

evet birçok soruyu sen sormuşsun cevaplarken fark ettim.

0

en çok soruyu değil en çok değiştirip değiştirip aynı tür soruları soruyorsunuz.zaten çoğunu site silecek bunların.biraz cevap yaz bence.en azından kendi sorularını kendin cevaplıyabilirsin.sen para kazanacaksın diye insanlar boş boş sorulara mahruz kalmasınlar.

0

şimdilik sen soruyosun 60 cevabı dolduralım

0

hahhahaha ben soru soramıyorum şuanlık sadece cevaplıyorum 60 cevap verdiğim zaman
soru sorabilecekmişim
benimde aklımda çok güzel sorular şimdilik soru cevaplıyorummm :)

0

galiba en boş cevaplarıda ben veriyorum :)