0

ben açılması için çaba harcıyorum 60 cevapta açılacakmış.

0

cevaplardan da para kazaniyorsun. bak senin suana kadar kazandigin parayi ben bu kadar cevapla yaptım. akil var mantık var. iki kati kazancta da hic cevap yazmadin. bizimde paraya ihtiyacimiz var ki bizde buradayiz. paraya ihtiyaci olan sadece soru sormaz. kazanmak icin cevalta yazar. iyi... şimdiden itibaren bende soru sormaya giriyorum senin gibi surekli beyin bedava modunu aktif etmezsem ne olayim. hodri meydan. sitede sadece soru sordurtmayacagim sana. hafi bakalım. senin soedugun sacma sorular gibi basliyorum bendr

0

vallahi kusura bakmayın paraya ihtiyacım var anladınız

0

bizde soruyoruz arada ama sen hic nefes almadan soruyorsun. sen ve sunshine bir nefes alsaniz keske. surekli soru sorulur mu ya... cevap da yazsaniz gam yemeyecegim. en son ki beyin bedava modu 6 gün sürdü. ve bil bakalim kimin sorulari. :d tabiki senin ve sunshine'nin sorulari. hic bir soruya cevap yazmiyorsunuz bari sordugunuz 10-15 sorudan sonra sorulsra cevap yazsaniz beyin bedava bu kadar aktif olmayacsk. ben ve benim gibi genelde cevap yazan arkadaslar bu kadar cok sordugunuz soruya yetisemiyoruz malesef.

2

bizde soruyoruz kardesim. :)soru cevap yapıyorum.bazi sorulara cevap yazıyorum, bazen de soru soruyorum. yalniz değilsin:)

1

bende soracağım açılsın soru işlemi başlıyacağım. nazli54