0

dış görünüş ne kadar önemli?

insanlar neden dış görünüşe önem veriyor?

3 cevap
1

günümüzde malesef herkes dış görünüşe önem veriyor ve ona göre tercih yapıyorlar ve eleştiri yapıyorlar. bu devirde kısacası dış görünüş çok önemli.

0

hayatımızdaki birçok insan başlarda önyargı ile yaklaşır. dış görünüş ile değerlendirir. bunun nedeni fakir veya zengin, keko diye adlandırılan fosforlu giyilmiş serseri zannedilen mahalle gençleri gibi konularda dış görünüş çok önemlidir. insanların size yaklaşımını çok etkiler. mesela serseri gibi giyinen birisine karşın bir kızın yaklaşması çekinir ve içinde hep bir kuşku ile yaklaşır. fakat düzgün giyinimli birisi olsa aklından '' bu düzgün birisine benziyor'' diye geçirir ve size daha çok güvenle yaklaşır. şunu kimse bilmiyor ki karakterin en önemli şey olduğunu. bu yüzden de dış görünüş çok önemlidir.

0

dış görünüş brnim için çok önemlidir ben insanın dış görünüşüne bakınca nadıl biri olduğunu anlarım sevgili olacağım kişininde içinin güzelliğine değil dış güzelliğine suratının güzelliğini bakar ona göre çıkarım iç güzelliğine bakarım diyecek kişiler doğruca açıkladınlar durumu