0

çoğu kişi iç güzelliğin önemli olduğunu vurguladı yine de insanları dış görünüşlerine göre yargılarlar ben bile bazen yargıladın zamanlar oluyor ve kendimden utanıyorum o yüzden daha dikkatli davranıyorum her insanın dış görünüşüne göre yargılamak istemiyorum ama yine de bazen kendime engel olamıyorum tabii ki iç güzellik daha önemli şöyle bir söz vardır hatta yüzü güzel olana 40 gün gönlü güzel olana 40 yılda duyarsın diye bir laf vardır bence insanları dış görünüşleriyle yargılamamak gerekir çünkü çoğu ilk başta güzel olduğu zaman daha sonra kaza geçiriyor ve dış güzelliklerine kaybede biliyorlar ben zaten kendimi hiç güzel bulmuyorum.bence dış güzelliği olan insanların içleri de o kadar güzel olmuyor. mesela ben sevdiğim kişinin birazcık yakışıklı olmasını isterim.ama olmasada olur çünkü seviyorsam gözlerim onu güzel görür zaten.

0

iç güzelliğin önemini vurgulamak çok basit aslında. zeka seviyesi yeterli olgunlukta olmayan ya da düşünce dünyası karanlık olan çok güzel biriyle beş dakikadan fazla konuşamam boğulurum ben. bana önce yüreği temiz insanlar lazım. zaten kimseyi diş görüntüsü ile yargılamam. güzellik allah vergisidir. kişinin çok fazla bir katkısı yok buna. emanet taşınan birşey önemli değil. insanın kendini geliştirmesi düşüncelerine şekil vermesi ve vicdanlı olması vicdanını klavuz alması onu toplumda üst seviyelere taşır. tatlı dilli biriyle sohbete doyum olmaz mesela. geçici şeyleri takıntı haline getirmek ruhsal eksikliklerden kaynaklanır. güzellik kaygısı da öyledir diye düşünüyorum. önemli olan insanları sevebilmek iyi ve kötüyü ayırt edebilmek herkesin iyiliğini düşünmektir. sanılandan daha zordur insanların iyiliğini düşünmek çünkü. ruhun karanlık olduğu zaman dünya güzeli de olsan manevi yalnızlığı birgün tadacaksın net. elbette temiz ve bakımlı olmak kendine dikkat etmek önemlidir. insanlar görüntüsü ile ağırlanır fakat düşünceleri ile de uğurlanır bunu da unutmamak lazım. iklimine değil vitrinine gelen seninle güzel olduğun için ilgilenen insanları anlamak zor değil onlardan uzak durmak lazım çünkü onların güzellik algısının off düğmesi yoktur yani sana gelince kapanmayacak senden güzelini bulunca onunla devam edecek. onlara göre ilişkiler daha iyisini bulana kadar sürer.

0

evet dış görünüş önemlidir ama benim için değil

0

kime sorsan dış güzellik önemli değil önemli olan iç güzellik falan der ama organ mafyası dışında kimse bu söylediğinin gereğini yapmaz. çünkü belki içi çok güzel bir kız var ama kimse onun dışını beğenmediği için içini de merak etmez. o dış güzellik önemli değil falan filan hepsi züğür tesellisi. maalesef dış güzellik önemli. insanlar önce fiziksel olarak etkilenmeye daha sonra karakterini görüp sevmeye meillidir. kimse yok ben önce içine bakarım falan demesin. ben neden böyle agresif bi insan oldum ya saat sabah 5 oldu hala 25 liraya tamamlamaya uğraşıyorum ondan olabilir yeter laaan

0

dış görünüş önemlidir tabi insanın kendisine bakması güzel bisidir

0

dış görünüş önemsiz diyemem ama ilk olarak önemli olan iç güzelliğidir insanın . bir kişinin dışı ne kadar güzel olursa olsun içi değilse o insandan kimseye hayır gelmez . o yüzden insanların dışını değilde içini görüp sevmek daha önemli bence . içini görmek çok zor değildir zaten bir iki konuşmada kendini belli eder içi kötü olan kişi hemen anlaşılır ama sırf dışı güzel diye bunu görmezden gelen insanlara artık yapacak birşey yoktur kendi kaşınmıs oluyor

0

genelde bütün insanlar birbirlerini dış görünüşleriyle yargılar bundan dolayıda kimse mutlu olmaz ve herkes üzülür bundan dolayı da dış görünüş önemli olmamalıdır eğer bir insanı dış görünüşüne göre insanları yargılamak pek de doğru değildir şahsen.