0

aslında ben poşetlerin kullanılmasına şikayetçiyim çünkü ilerki zamanlarda denizlerin olmamasına ve çevrede bir tür atıkların olmasından çok zararlı gerçekten ben tercih etmiyorum onun yerine torba kullanabiliriz gırgır şamatada saçma olaylar alakasız buluyorum

1

yani bana göre poşetin paralı olması belki biraz işe yaradı çünkü bazı insanların marketlerde eşya aldıkları zaman ihtiyacından fazla poşet alıyordu ve şimdi poşetler 25 kuruş olduğu için o insanların hatta eğer evde poşet götürmesi unutsa markete eşyaları kucağında taşıdığını bile görmüşüm yani 25 kuruş bir poşete versen ne olur o gün çocuklarımla beraber geziyorduk ve bir kadının marketten çıktığını gördüm kucağında bir sürü eşya makarna bulgur yani vesaire hemen hemen iki poşetlik şeyi kucağında kadın taşıyordu gerçekten kadına bakınca ben utandım inan ki eğer marketin içinde olsaydım iki tane poşet parasını verip o kadına ben poşet alırdım yani ki hiç hoş karşılamadım.

0

aslında çok da güzel oldu... nasılsa ücretsiz deyip kullanmasa bile 3-5 poşet fazlaca alanda çok oluyordu poşetleri. o fazladan poşet alanları bırak normal aldıklarını poşete koymak için bile almıyorlar. biraz da iyi oldu. 25 kuruş olmasının sebebi de 15 kuruşunun çevre bilmem nesi için kullanılıyor olmasıymış. bende çantamda iki tane poşet gezdiriyorum biri küçük biri büyük. çünkü annem ben dışarıdayken hep birşeyler kitliyor bana. hepsinde de poşet almaya kalksam battım yani.. uygulama da çok güzel oldu bence. denizden poşet çıkıyor.

0

iktidari ne kadsr sevmesem de bence yararli bi calisma oldu. tamam girgir yaptik gulduk eglendik ama cok fazla abartilio. neyse bir kac gune bu konuda ulke gundeminden dusecektir heralde..

0

işe yarasa da yaramasa da bu kuralın böyle kalması gerektiği taraftarıyım bence güzel bir uygylama