0

hepsinden memnun değilim açıkçası . çünkü anlattığı hikayelerin çocuğu zengin kız fakir oğlan yada fakir kız zengin oğlan gibi birbirini tekrar eden diziler . ayrıca içersinde çok iyi şeyler barındırdığını düşünmüyorum evli insan ilişkileri , kardeşler arasındaki anlaşmazlıklar , kimin eli kimin cebinde durumları çokta örnek teşkil eden diziler yok açıkçası . tabiki hepsini kastetmiyorum ancak çoğu böyle diyebilirim . cinayetler , tecavüzler , silahlı çatışmalar ekran önünde çok gösteriliyor . genelde bu tür dizileri görüyoruz ekranda . ancak tarihi eski filmler farklılık yaratabiliyor tabi bu konuda .

0

günden günden ülkemizdeki dizilerin kaliteleri maalesef düşüyor. birkaç tane senaryosu kaliteli diziler var diğerleri ise o kadar saçma ki ayrıca çoğunu tahmin ediyorsun klişe hikayeler var resmen. git gide kalitesizleşiyor.

0

hayır hiçbiri toplumumuzun etik değerlerine dini inancına göre hareket etmiyor. kültürümüz giderek yozlaşıyor. çocukların güncel dizileri izlemesini doğru bulmuyorum ahlaki değerlerimize zarar veren nitelikte diziler üretiliyor çoğunlukla.

0

ülkemizde yapılan diziler genel anlamda güzel ve kaliteli dizilerdir zaten dünya çapında deniyorsa bu kaliteli olduğu anlamına gelmektedir özellikle ön plana çıkan diziler tüm toplumda benimsenmiş ve sürekli takip edilebilir hale gelmiştir hatta 3 tekrarı 4 tekrar izlenen diziler bile vardır bunların fanatikleri de vardır özellikle bayanların dizi takip etmekte 2 ustalıklarını bahsetmek yerinde olur