0

yeni dizileri ben de çok istiyorum hele hafta içi günlük dizileri çok izliyorum yani vakit geçirmek için değil de en çok merak ettiğim için ve o dizide bugün neler olacak kime ne olacak diye merak ettiğim için izliyorum ve diziyi beğendim zaman o diziyi bende bağımlılık yapıyor mesela ben dizi hangi saatte başlıyor işlerimi ona göre ayarlıyorum ve o saatte mutlaka oturup dizi izliyorum yani vakit geçirmek için de iyidir dizi bazı diziler bir kaç bölüm oynayıp hemen final oluyorlar en sevdiğim dizi olduğu zaman ben üzülüyorum.

0

bence bazı dizilerin izlenme oranı yüksek hepsi değil çünkü yeni başlayan çoğu dizi yayından kalkıyor izlenmediği yeterinceseyirciye ulaşmadığı için. yani bu durum da eskisi kadarsın televizyon izlenmediğini gösteriyor. belli diziler sevilerek takip ediliyor zaten farkındaysanız diziler öyle çok uzun sezonlar da sürmüyor artık daha kısa zaman da bitirilmeye çalışılıyor. eskiden daha uzun sezonlar diziler seyredilir ve izlenirdi. ancak şu an eskisi gibi değil bence interneti de yaygınlaşması vesilesi ile televizyonlar ikinci planda kaldı bana göre sadece tutulan belli diziler önde ve ciddi oranda sevilerek seyredilebiliyor. bunun dışında her diziye böyle diyemeyiz çünkü dediğim gibi çok kısa sürede bitiyor artık dizilerin çoğu ya da tutulmuyor. tabi çok seyredilen veya izlenen dizilerin tutulmasının sebebi de diziye olan alışkanlıklar da olabilir diziyi sevmek oyun ulukları ve hikayeyi sevmekte olabilir yani bunu bir çok etkisi var. dizide ki aksiyon dizide ki dram veya komedi her ne ise her tür diyelim bunlar bir şekilde insanı kendine bağlıyor veya insanı çekiyor olabilir. biri oyuncusunu beğeniyorsun dizinin takip ediyordur biri belki de hikayesinden dolayı diziyi sevmiştir buu bilemeyiz aslında yani bu durum herkese göre değişir ancak çok izlenen dizilerin bu kadar rekor kırması da enteresandır tabi. bazne hiç beklemediğiniz bir dizi yayından kalkıyor belki hiç beklemediğiniz bir diüz ciddi oranda takip ediliyor sevilebilir bu birazda izleyiciye bağlı. birde televizyonlar da devamlı aynı hikayeler sıradanlaştıkça yani farklı konular hikayeler olmadıkça da çok fazla seyredilemiyor açıkcası çünkü günümüz de artık her dizi birbirini tekrar etmekte. tabi istisnalar var zaten o istisnalar daha çok tutulan diziler oluyor bence. birde çok fazla dizi yayın akışına girdiği zaman birbiri ile çakılıyor doğal olarakda izlenmediği oluyor ve diğer diziye kendini kaptıran seyirci o diziye devam ediyor yeni başlayan dizi ise x kısa sürede bitiyor.

0

genellikle iyi zaman geçirmekten daha ziyade zamanın nasıl geçtiğini anlamadan geçivermesi izlenen dizilerin daha fazla olduğunu düşünüoyurm. odukça kaliteli işler ve iyi bir hayra kitlesine sahip yayınlar olak ile birlikte bir çok diziyi insanlar genellilke günlük dertlerine zihinlerde biraz ara vermek veya evin içinde ses olmasını sağlamak için telvizyonlarında açıyorlar.

0

aslında dizilerin filmlerin fazla izlenmesinin sebebi insanların günlük yaşantısından sıkıldığından stres atmak biraz daha böyle kendini farklı bir bakış açısı içinde görmek ve biraz da olsun günlük hayattan koparan kendini bir nevi uyuşturmak için izlemek zorunda hissediyorlar en azından benim düşüncem bu şekilde.
:)