0

sağlıklı bir ömür için sporu hayatına sokmalısın ve stresten uzak durmalısın beslenmene çok dikkat etmelisin yağlı yiyeceklerden uzak durmanda fayda var

0

stres sorun sıkıntı plan programlı bir hayat herşeyin azı karar çoğu zarar mantığıyla yaşamalıdır.

0

sağlıklı bir yaşam için, yiyecek ve içeceklermize dikkat etmemiz gerekir. yiyecekler oldukça önemlidir sağlıklı yaşamda. sporda oldukça önemlidir. spor insanı gençleştirme yaşlanması önler kendini daha iyi daha çevik ve daha zinde hisseder sağlıklı yaşam için sporda oldukça önemli bir yer kaplar bence. özellikle sosyal aktiviteler günlük yürüyüşler hatta enstürman çalmak bile beyni geliştirir. kitap okumak film seyretmek yeni birşeyler öğrenmek insanlarla sohpet etmekte yine insana iyi gelir sağlıklı yaşam için gereklidir. örneğin yüzme de sağlıklı yaşam için oldukça önemlidir çeşitli nefes egzersizleri yapmak insanı rahatlatır. ancak tabiki düşünce biçimi bakış açısı çok önemlidir. olumlu düşünce pozitif düşünce gülümseyebilmek de insana iyi gelir. aynı zamanda uyku düzeni uyku aralığı çok fazla uyumamak da sağlıklı yaşam için oldukça önemlidir.

0

sağlıklı ömür geçirmek için öncelikle sağlığa dikkat edilmelidir.daha sonra kaliteli uyku ve spor yapılmalıdır.pkatlenmiş ürünler,gazlı içeçekler,meyve suları,fast food gibi gıdalar tüketilmemeli.
sağlıklı ömür geçirmek için,sağlıklı beslenme ve spor uygulanmalıdır.

0

sağlıklı ömür geçirmek için benim gibi yaşanmamalıdır mesela sigara ve alkol asla tüketilmemelidir 3-5 tane olsa bile içilmemelidir ve spor yapılmalıdır illa spor salonunda olacak diye bir şey yok günlük en az 1 saat yürünmelidir ve kesinlikle fazla su tüketilmelidir

0

daha sağlıklı bir ömür geçirmek için bitkisel ilaçlar kullanmak gerekir

0

saglıklı ömur gecırmek için spor ve düzenli beslenme yürüyüş özelikle bunlar saglıklı kalmamızı saglıcaktır

0

duzenli spor yapilmalidir.yenilen icilene dikkat edilmelidir.stressten uzak durulmalidir.

0

sağlıklı bir ömür için yaşam kalitesi arttırılmalı bu her yönden yapılabilir. mesela yediklerimize dikkat ederken sindirim sistemimizin sağlığını korumuş oluruz doğru besinlerden yeterli enerji almış oluruz. stres ve sinirden uzak durarak ruhsal sağlığımızı korumuş oluruz. spor yaparak bedenimizi dinç tutmuş oluruz. kişiliğimizi ruhumuzu geliştirerek iç huzurumuzu korumuş oluruz.

0

doğal şeyler yemeliyiz.spor yapmalıyız.kötü alışkanlıklardan uzak durmalıyız.beslenmemize dikkat etmeliyiz.

0

öncelikli olaarak insan vücuduna doğrudan zarar verme etkisii olan sigara alkol vb. gibi maddeler uzak durmak gereklidir. aynı zamnda yeme ve uyk alışkanlıkları hayat düzeni gibi unsurlarda da oldukça dikkatli olunmalıdır. kişinin monoton değil ama düzeni bir hayatı olması zihin ve beden sağlığı için oldukça önemlidir. beden sağlığı kadar zihin sağlığı da kaliteli bir hayat için öenmlidir dolayısı ile kişinin meditayon yapması doğada huzur bulabileceği aktivitelerde bulunması tavsiye edilebilir. en enömlisi de stresten uzak durması gerekir.

0

şüyhesiz sağlıkl beslenmek. no fast food. ev yemeğı.

0

sağlıklı bir yaşam geçirmek için vücudumuza ve organlarımiza iyi bakmamız gerekiyor . misal sigara içki en zarar veren şeyler onlardan uzak durmak gerekiyor. daha sonra düzenli ve sağlıklı beslenmek önemli . sürekli fast food yada yağlı yiyecekler yemememiz lazım. klasik üç beyazdan uzak durmak gerekiyor. daha sonra hareketli olmak gerekiyor spor yapma imkanı varsa spor yoksa düzenli yürüyüş yapmak gerekiyor .hareket her zaman iyidir . düzenli uykuda sağlık için çok önemli tabiki bunları yaparsak gayet sağlıklı bir yaşam süreriz.

0

eğer uzun ömürlü bir hayatınızın olmasını istiyorsanız kesinlikle spor yapmalısınız. bunun dışında beslenmenize dikkat edip kötü alışkanlıklardan uzak durmalısınız. bu şekilde daha uzun ve sağlıklı bir hayat sürebilirsiniz.

0

spor yapılmalıdır. çok şeker ve tuz tüketilmemelidir.