0

tabiki de ahmet kural haksız haklı bile olmuş olsa haksız duruma düştü enazından. kadının vücudunda ki izleri görmediniz mi açıköa öıkıpya ben yaptım bile diyemeyen bir adam bu ha tabiki de bunu kabul etmesi doğru birşey değil ama yalan söylediği her halinden belli ne kadar haklı olursanız olun her ne olursa olsun birisine hele ki bir kadına el kaldırmak sizin bütün haklılığınızı veya savundupunuz her değeri yerle bir eder. işte ahmet kurala böyle bana kalırsa haklımıydı haksız mıydı o tartışılır her insana göre değişir bunun için söylemiyorum sadece karşısında bir kadına karşı gösterdiği davranış hakarettir ne olursa olsun el kaldırmak çok ciddi bir suçtur ve tabiki cezasını çekmesi gerekir sıla da susmayacak bubalra boyun epmediğini göstermek ciddi bir duruş sergilemiştir. toplumda kadının yeri çok önemlidir bunca habr olurken kadın cinayetleri olsun kadın tecavüzleri olsun toplum buna en ağır biçimde sesini çıkarırken böyle bir adamın çıkıp bunu kabule tmesi beklenemezdi tabiki inkar edicek ama olanlar orta da. sıla değil başkasında olsa böyle birşey yapamaz yapmamalı. ben doğru bulmuyorum tabiki de zaten olması gerek bu doğru bulmak diye birşey söz konusu olabilir mi yapmış olduğunuz hiçbir şey dayakla karşılık olamaz yani insan dayağı hiçbir şekilde hak edemez.

0

ahmet kuralı sıla’dan daha çok seven bir insanım fakat kadına şiddet konusu söz konusu olduğunda tabii ki de sıla’dan yanayım çünkü hiçbir kadın şiddet görmeye hak etmez

0

ahmet kural ve sıla arasındaki olayın doğru veya yanlış olduğunu tabii ki de biz tam olarak bilemeyiz ancak bilirkişi ve mahkemenin kararına göre sıla ahmet kurala iftira atmış gibi gözüküyor. sen günü görürsün seklinde söyleyip oradan ayrılmış. ve morluklar olaydan sonra çekilmiş bir videodan sonra ortaya çıktığı söyleniyor. bilirkişi de evin duvarlarından ses çıkmayacağını test etmiş ve ses geliyor şeklinde yazışmaları kabul etmemiştir. mahkemenin yanlış bir karar vermeyeceğinide düşündüğümden dolayı ve mahkemede ahmet kural'lı haklı gördüğünden dolayı şu an hangisi haklı hangisi haksız ama bunu bir tek allah bilir.

1

ben şahsen ahmet kural'ın haklı taraf olduğunu düşünüyorum. çünkü ülkenin zaten hassas olduğu toplumsal bir sorun olan kadına şiddette olayında olay böyle aksettir ilince linç edilen taraf her zaman erkek oluyor.

-1

görünüşte sıla haklı görünüyor fakat aklı olsun haksız olsun sıla haksız bile olsa ahmet kural yaptığı davranışla son derece haksız duruma düşmüştür