0

bu sitede seviye sadece bir gösterge zannedersem çünkü daha önce de seviye atladım ve şuan 6. seviye olmam lazım ve hiçbir yararını görmedim ama bunun dışında etkileri bildiğiniz psikolojik site size ilerledekçe bildiğiniz rütbe veriyor gibi düşünün :)
ayrıca sitede para kazanımının seviye ile ilgisi yok sorulara verdiğiniz cevaplara göre para kazanıyorsunuz ve bu cevaplr uzun ve imla kurallarına uygun,kopya içerik olmayan cevaplar olmalıdır.

0

seviye henüz bir işe yaramıyor ama ileride bir etkisi olabilir. neticede adamlar koymuş ve illaki bir amacı olacaktır.

0

seviye sanırım şu an bir işe yaramıyor onu tam olarak bende anlayamadım . yani seviye atladığınız zaman ücrette herhangi bir değişiklik olmuyor öyle seviye atlamış oluyorsunuz sanırım paylssimlarımız cevaplarını sorularımizla seviye belirleniyor artış gösteriyor ben öyle düşünüyorum .

0

seviye şuanlık için bir işe yaramıyor ama sistemin ileride degişecegini düşünüyorum

0

bu sitedeki seviyelerin duan icin hicbir etkisi bulunmamakts. o yuzdne pek takilmayin bu seviye isine. :)

1

seviyenin şimdilik bir etkisi ya da katkısı yok. ama ilerleyen dönemlerde bir etkisi olur mu bilinmez. sonuçta site her gün biraz daha gelişiyor. ama kullanıcının deneyimini anlamanızda katkısı olabilir şimdi de.

0

seviyenin hiçbir önemi yok şimdilik belki ilerde bu seviye ile alakalı bişeler yapabilirler bilmiyorum ama seviye konulduguna göre bişeler olabilir.

0

şuan icin hicbir seye yaramiyor bu seviyeler. ama sohbet kanalinda site ile alakali yeni gelismeler olacagi söylendi. bekleyelim gorelim bu yeni gelismeleri. gelmesi yakindir bu grlismelerin.

0

hic bir sekilde bir anlam ifade etmiyor sadece ne kadar cevap veya soru onu anlariyor sanirim

0

bu sitede seviye bir ise yaramiyor malsefe