3

16 seviye var ve ben 5.seviyedeyim, seviye atlamak bize daha çok kazanç sağlıyor mu?.

seviyelerin ne gibi etkisi var bu sitede?.

22 cevap
0

seviye atlamanın hiçbir faydası yok. adınız sadece seviye atladı oluyor. halbuki seviye ilerledikçe gerek verilen cevaplara, gerek sorulan sorulara belirlenen ücret artmalı. oysa burada hiçbir hareket yok. aksine geri gidiş var.

0

ben de yeni katıldığım zaman sanırım 60 tane soru cevapladım ondan sonra ikinci seviye oldum şu an 8 seviyedeyim ben de gördüm orada 16 seviyeye kadar var acaba 16 seviyeye gelince kazancımız daha mı fazla olacak ya da daha seviye artacak mı ya aynı seviyede kalır bende pek anlayamadım.

0

hayır sağlamıyor ama sağlasa daha iyi olurdu.

0

bende suan 10. seviyedeyim ama kazanc olarak hiçbir geliri yok sadece cevapladigin soruları gösterir keske belli bir seviyeden sonra para olarak verseydi herkez heves eder soru cevaplar lar.

0

şu anda olmuyor sanırım ancak ileride olursa gerçekten çok iyi olur

0

hayie. suan icin seviyelerin kazanclara hicbie etkisi yok. olsa iyi olurdu tabi ama..

0

ileride kullanıcı cogalınca büyük ihtimalle seviye atlamak zor olucak ve burda eskiler olucak diye tahmin ediyorum onlar cevap başına 0.02 kuruş kazanıyorsa biz bir cevaba 0.05 kuruş gibi bir gelir elde edicez gelişicek diye düşünüyorum

0

seviye atlamak hiç bir kazanç getirmiyor görünürde şu an için insanlar rağbet etmeyip vazgeçerlerse burada bulunmaktan sistemi değiştirirler kazançları artırırlar artı kazançlar getirirler diyorum ki aslında olması gereken de budur.

1

seviye atlamak kazancı etkilemiyor sadece çok soruya cevap vermiş oluyorsun yada çok soru sormuş oluyorsun

2

bende 9. seviyedeyim. kazanca etkisi yok. ama sorumani bu sistemi getirdiyse bir düşündüğü vardır. zamanla ortaya çıkar.

1

bende 16 seviye içerisinden şu an için 7. seviyedeyim ama sorumanide seviye sistemi bir ise yaramıyor keşke seviyesi artan yarışmacıların cevapladıkları sorulardan kazancıda artsaydı daha iyi olabilirdi

1

ben üç günde üç seviye atladım ama hiç bir faydasını görmedim şu ana kadar.bu seviye olayına bir el atılmadı.sonuçta emek vererek seviye atladığımız dan dolayı kazançlarımızı biraz olsun etkilemesi gerektiğini düşünüyorum.

1

belki ilerleyen zamanlarda verebilirler umarım yaparlar böyle şeyi

1

suan kazandırmıyor diye biliyorum ama ileride bi etkisi olacağını olması gerektiğini düşünenlerdenim.

1

hayır seviye hiçbir şekilde kazanç elde etmenizi sağlamıyor ne kadar soru sorarsanız veya cevap verirseniz o kadar seviye atlarsınız.

2

bence seviye kazanç sağlamıyor. ama bu hiç kazanç sağlamayacağı anlamına gelmez. belki ileri de kazanç sağlamaya başlar. düşüncemiz de isteğimiz de bu yönde. herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

0

öğrenmek için sormak gerekir, soralım bilgilenelim. ben bu sorunun önceden sorulduğunu da inanın bilmiyordum.

1

ha bir de cevapları detaylı olarak yazdığınız zaman daha hızlı seviye atlayabiliyorsunuz diye düşünüyorum bunun sebebi ise bazı insanlar sekiz seviye üç bin kadar cevap vermişler ben dokuz yüz cevap vermişim ama çoğu uzun ve detaylı ben de dokuz seviyeyeyim yani detaylı cevaba bakıyor diyebilirim . kısa cevap yazmaktansa bildiğim şeyleri insanlarla paylaşmak daha mantıklı geliyor bana .

1

daha önce sorulmuş bir soru bu sorumaninin verdiği cevap ise bu tamamen bir sır belki sağlıyordur. :)

2

daha çok kazanç sağlıyor mu bilmiyorum ancak seviye atlamak kolay bir durum istesem de istemesem de her şekilde seviye atlıyorum çok soru sorup detaylı ve bilgilendirici cevaplar vererek seviye atlıyoruz şu an yeni oluşum aşamasında olduğu için proje belirli bir artı sağlamıyor diye biliyorum ancak ilerleyen zamanlarda bu konu hakkında da bir olay gerçekleşebilir ve çömez özelliği gelerek seviyeye orantılı bir şekilde para kazanma olanağı sağlanabilir diye düşünüyorum sorumani en doğrusunu bilir bu konuda .