0

seviye nasıl altanıyor ve seviye atamanın ne faydası var bilmiyorum ama ben daha dün başladım seviyem 16 ama param 2 tl yani bu seviye atlanıyorsa ben kazanamıyorsam ne anladım inşallah bu seviyeleri bize faydası olur

0

sitedeki seviyeler suan icin bir gecerliligi yok. olmasini cok isterim ama. seviyelerin ilk olusturuldugu zamanlardan beri bu soru hep soruluyor seviyeler ne ise yariyor diye ama. hala birsey yapmadilar bu konuda.

0

seviye atandığını şimdi öğrendim ama önemli değil sanırım

0

seviye suan icin bir ise yaramamaktadir. ama daha cabuk seviye atlamak isterseniz aktiflige bagli o... yani ne kadar cok soru sorup cevap yazarsaniz o kadsr cabuk seviye atlarsiniz.

0

sorumani sitesinde şimdilik seviye bir işe yaramıyor.ileride ne olur bilmiyorum.seviye atlaman için bolca ve uzun cevaplar vermeniz lazım.kazancınız belli seviye aralıklarına geldiğinde seviye atlarsınız.

0

seviye ne işe yarıyor ya da seviye atlanınca ne oluyor ya

0

bu konu hakkında hele hiç bir bilgiye sahip değili diyorum.

2

seviye soru ve cevap sayısına göre, kullanıcının aktifliğine göre artıyor gözlemlediğim kadarıyla. şimdilik ne işe yaradı konusunda bir açıklama veya bilgi yok.
bu tarz siteyle ilgili soruları sorumani etiketiyle sorarsanız, sorumani de cevap verebilir sorularınıza.

0

hiçbi bilgim yok bende gruba yeni girdim

0

seviye ne işe yarıyor bilmiyorum ama çok soru sorarak veya çok cevap vererek kendilerinin belirlediği kriterler sonucunda seviye atlanır.