0

yemek yapmayı severim ben yer genellikle benim yaptığım bütün yemekler çok lezzetlidir ama en çok güzel gözleme yaparım bir de içli köfte bütün yemeğim güzeldir ama bunların daha lezzetli ve daha güzel olduğunu söylüyorlar.

0

lezzetli yemek yaptığım çok az çeşit var fırında tavuklu patates pilav makarna ve bazı çorba çeşitleri mercimek ve erişteli yoğurtlu çorba gibi ama tatlılarda yemeğe göre daha iyiyimdir yapması yemeğe göre daha zevkli olduğu için istekle yapınca iyi sonuç oluyor lezzet anlamında

0

sevmem ama mecbur kalırsam yaparım en sevdim veya yaptığım yemek makarnadır.

0

yemek yapmayı ciddi anlamda çok seviyorum çünkü benim tüm sinirimi alıyor ama en iyi hangi yemeği yaptığım bilmiyorum ben genellikle tatlı türü şeyler yapmayı daha çok seviyorum. hatta gastronomi bölümü pastacılık okumayı çok istiyorum ama ailem büyük sıkıntı çıkarıyor sağlam bir dayanağım olsun istiyorlar onları dinleyip iki yıllık herhangi bir bölüm okuyup sonra açıktan gastronomi okumayı düşünüyorum.

0

severim ama sıradan seyleri yapabiliyorum sadece üstüne süsleme konusunu becerebiliyorum

0

evet severim en iyi yaptığım yemek menemendir.

0

yemek yapmayi severim tabiki.hemde eglenceli hemde kendi tarzima uygun hazirlarim.ayrica tabiki benim yemek konusunda en basarili oldugum yemek ise melemen dir.hem kendime göre yapiyorum hemde yaptigimda herkez begeniyor.

0

yemege adeta asik birisi olarak enfes yemekler yaparim ozelliklede kuzu etli govec yemegi amma hic salca ve su katmadan kendi yagiyla ve baharatiyla isteyene tarif verilir

0

yemek yapmayı çok bilmem ama sporcu olduğum için kendi besinimi kendim hazırlıyorum bu yüzden en çok yaptığım yemek kaynanmış yumurta ve salatadır bunun nedeni ikiside sağlık için faydalı olup tok tutup enerji vermesidir oda sporcu için çok faydalıdır .

0

yemek yapmayı çok severim özellikle de misafirin varsa aşırı bir şekilde özen gösteririm gerçekten de. yemek yapmak benim için bir terapi gibi geliyor açıkçası.çünkü yemek yaparak hem zihnin boşaltıyorum hem de insanları sev indiriyorum beğendiklerini de. çok en güzel yaptığım yemek kuru patlıcan dolmasıdır.çok severim kuru patlıcan dolmasının yapmasında çok severim ve insanlar gerçekten çok sever bir kuru patlıcan dolmasını.

0

yemek yapmayı çok severim en güzel parlıcan musakkayı yaparım

0

yemek yapmayı severim ama ben daha çok beş çayı yanına yapılacak şeyleri yapmayı seviyorum yapıp yapıp millete yedirmek hobimdir.

0

yemek yapmayı sevmiyorum ama yapabildiğim yemekler makarna ve pilavdır.

0

ben klasik yemekler yapmada daha başarılıyım. özellikle et yemeklerinde

0

yemek yapmayı sevmem hazır olan yemeği daha çok severim

0

yemek yapmak bir şeyleri doğrayıp pişirmek çok güzel ama ben tatlılarda daha başarılı olduğumu düşünüyorum.

0

yemek yapmayı çok severim ve genellikle tüm yemeklerde basariliyimdir özellikle köri soslu tavuk yemeğini harika yaparım herseyini kıvamını tuttururum yanına bir pilav onun yanına bir pattaes kızartması ve ufak bir salata bi de kola alırım enfes bi şekilde yerim özür dilerim canınızı çektirdiysem kusura bakmayın:)

0

yemek yapmayı çok severim. en başarılı olduğum yemek ise patlıcan oturtma.. severek yapılan her yemek başarının bir parçası aslında....

0

yemek yapmaktan hoşlanmıyorum.