0
0

örgü yapmayı sever miyim örgü yapmayı öyle yani şu şekilde çok severim mesela bebek kıyafetleri yelek-patik diyorum battaniyedir bu şekilde eğer bebeğime hazırlık yapma taraftarı ysam ama o şekilde çok hevesle yapmışımdır ama genel olarak başkalarına el iş yapmayı kesinlikle hiç sevmem özellikle böyle ince işleri oya dır yazmadır ya ne biliyim danteldir bu şekilde şeyleri kesinlikle hiç sevmem biraz daha çok o kaba işleri seviyorum kazak patık gıbı yani bebek ürünlerine diyelim bu şekilde yaptım işlerim oldu ama başkalarına degıl kendi yaptığım şeyleri severek kullandım çok da mutlu oldum yapmayı buna yönelik seviyorum sadece

0

örgü yapmayı çok severim. iki şiş olsun tek şiş olsun veya tığla olsun hiç fark etmez. yelek, ceket, şapka, atkı, boyunluk, bandana örebiliyorum. ve bunun yani sıra tığla lif örebiliyorum. ve bunların örneklerinin çoğunu da internetten izleyerek yapıyorum. bir nevi terapi gibide oluyor insana. el işleriyle uğraşırken kafası dağılıyor insanın. uzaklaşıyor canını sıkan moralini bozan şeylerden. herkese tavsiye ederim örgü örmeyi.

0

bu soruyu saç örgüsü olarak anladım direk öyle anladığım için yazdım yazdım sildim ama olsun. saç örgüsünü de yapmayı çok seviyorum. onun dışında bir ara annemle almıştık tığ ve ip. bir şeyler örüyordum bir ara baya sarmıştım ama sonra hep kaldı o.

0

örgü değil de ince tığ ile çember oyası yapıyorum yeni başladım ve çok hoşuma gidiyor stresi alıyor gerçekten yararlı.

0

evet örgü yapmayı severim. ara sıra da yaparım özellikle atkı şapka gibi şeyler yapmayı çok seviyorum ilgimi çeker bazen merak salarım ve yaparım yapmaya çalışırım evet.

1

evet örgü yapmayı aslında çok seviyorum. çok güzel stres attırıyor insana. ancak uzun zamandır örgüye vakit ayırdığım da pek söylenemez. boş vakitlerimi çoğunu neredeyse bu sitede geçiriyorum çünkü. :)

0

kendi ördüğüm bereleri boyunlukları kullanıyorum. şimdi de bebeğim için yapıyorum. hiç bilmiyordum örmeyi. internetten videolarını izleye izleye istediğim sevdiğim modelleri örmeyi öğrendim. kendime kazak başlamayı düşünüyorum yakın zamanda.

0

örgü örmeyi hiç sevmem hatta nefret ederim

0

örmeyi istiyorum ama bilmiyorum. ortaya çok güzel el işçiliği çıkaranlar var gerçekten güzel örgüler oluyor.bende onlara imreniyorum.

0

örgü yapmayı bilmiyorum sadece düz örgü biliyrum ama yapanlara çok özeniyorum
ögrenmek isityorum ama zamanım olmuyo
bazen internettten bakiyrum ama ordan òğrenmekte çok zor ya

0

valla hobi olarak yaptığım oldu. çocuk süveteri ördüm. pon pon yaptım. yine boş vaktim olursa yeni bir örgü başlamak istiyorum. üretmek çok güzel. kendin emek veripte onu ben yaptım demek çok güzel bir duygu bana göre.