0

akraba ziyareti ne çok severim ne az severim. kimisinin yanına gitmek için can atarım kimisinin yanına gitmemek için can atarım. hele ki küçük teyzemin evine gittim akşam daha doğrusu gece geç saate kadar orda kalırız ve hiç sıkılmam. ertesi gün tekrar giderim yani. kısaca akraba ziyaretini sevip sevmeme kişisine yani karşımdakine göre değişir.

0

akraba ziyareti yapmayı hiç sevmiyorum. çünkü genelde gittiğimiz yerlerde yaşça büyük insanlar oluyor ve bu yüzden pek bizimle sohbet eden olmuyor benimde canım çok fazla sıkıldığı için sevmiyorum.

1

insanin kendi akraba cevresi bir o kadar dedikoducu olup bir o kadsr da ac gozlu olursa (parasina kiyamazlar) o akraba hic sevilmrz. ve birde sizin ustunuzden gecirirler. bu tip akrabalara sahibim. birak ziyareti bir kasik suda bogacagim. o derece nefret ediyorum kendi akrabalarimdan. ama sevdiğim akrabada yok degil. onlara ziyarete giderse bizimkiler uca uca gidiyorum o akrabama.

1

ben kendi akrabalarımla çok anlaşamadığım için akraba ziyaretlerini çok sevmem kendi akrabalarımı gitmeyi sevmem ama arkadaşlarımın akrabaları ile vakit geçirmeyi severim çünkü onlar gerçekten iyi insanlar ben kendi akrabalarımı sevmiyorum hepsi dedikoducu senin hakkında kötü düşünen insanlar olduğu için onların yanında rahat edemiyorum ve rahat edemediğim ortamlara girmeyi tercih etmiyorum ben kendi akrabalarımla dediğim gibi çok sık gitmem onlar geldikleri zamanında çok fazla istemem gelmelerini çünkü onlar dedikoduyu seviyorlar ve ben böyle benim hakkımda kötü konuşacak bir insan istemem benim kusurlarımı aramaya gelmesin kimse ya da ben kimsenin kusurlarını aramaya gitmeyeyim o yüzden akraba ziyaretleri tabii ki çok önemlidir ama akraba ziyaretlerinde en önemli faktör gidip gitmemekte ki en önemli faktör de iyi akrabalarınızı olup olmamasıdır eğer iyi akrabalarınız var sizin hakkınızda kötü düşünüyorsa mutlaka onları sürekli ziyaret edin çünkü akraba ziyaretleri çok önemlidir

1

maalesef sevmiyorum. akraba dediğimiz insanlar aç gözlü, çıkarcı, yalancı olunca pek sevilmiyor maalesef.

1

akraba ziyareti olması gereken ve bir yandan da gerekli bir şeydir akrabaların arasındaki bağları sıkı tutmak güzeldir ama açıkçası ben çok fazla akraba ziyareti yapmayı sevmiyorum nedeni ise şu akrabalarımızı aramızda çok fazla bir samimiyet yok günümüzde çoğu insanlarda akrabalarıyla arasında bu samimiyet yok yakın akrabalarımıza tamam güzel eğlenceli zamanlar geçiyor muhabbet dedikodu ama velakin her akrabamızla bu olmuyor bundan mütevellit ve gittiğim zaman o bazı akrabalarımın yapmacık tavırlarından dolayı aşırı derecede sevmiyorum olması gereken yaptığımız ama fazla sevmediğim bir aktivite

0

pek sevmezdim önceden ama şimdi bu ara bir çok akrabamla yeniden konuşmaya görüşmeye başladım. o yüzden sevmeye başladım diyebilirim.

0

evet çok severim ben hep evde oturduğum için dışarı çıkmadığım için cok seviyorumama akrabaya göre değişebiliyor çok nefret ettiğim akrabalırmda var onlar için canımı vereceğim akrabalırımda var.

0

hiç sevmem malesef. ben bayramlarda bile gitmem akrabalara falan bırakın normalde gezmeyi. yani ben çok yakınlık kurmam birde iç içe olmadığımız iç içe büyümediğimiz için akrabalar ile vakit geçirmek beni sıkar yaşları da benden büyük olduğu için pek istemem bu yüzden akrabalar ile vakit geçirmeden hoşlanmam ve pekte gitmem açıkcası

0

ben akraba ziyareti yapmayı severim yani akrabalarıma günü ziyareti falan gideceğim ellerini öpmeye mesela benim dedem bize yarım saat uzaklıkta bir yerde oturuyor sürekli ben dedemi ziyarete falan giderim yoksa dedimi ziyarete gitmessem o gün içim rahat olmaz. ondan sonra teyzelerimi falan ziyarete gitmeyi çok severim. mesala size bir örnek verebilirim eniştem bir hafta önce ameliyat olmuş ameliyat olduğu için onu hemen ziyarete gittik yani eniştem de sevindim ben de eniştem gördüğüme sevindim bir güzel de muhabbet ettik böylece ziyaretler yapabilirsiniz.

0

1 derece akraba ziyaretini severim ama olay 2 3 dereceden akrabalara gelince 2 yılda 1 gördüğüm için beni oldukca kasar
bitmek bilmeyen sorular
bitmek bilmeyen kıyaslamalar
bitmek bilmeyen yalandan ve gülücükler ve en önemlisi sulu öpücük
en iyis ölü taklidi yapmak

0

hiç sevmem çok akrabam olduğu için olabilir.

0

akraba ziyareti yapmayı hiç sevmem.çünkü çok sıkıcı geçerler genellikle.

0

eğer sevdiğim kişilerse evet severim.

0

eğer sevdiğimiz bir akrabamızsa severim.