0

ülkemiz için tarım çok önemli bence özellikle şu devirde daha önemli herşey çok pahalı eflasyondan dolayı tarım işiyle ugrasanlarda çok şanslı herşey bu kadar pahaliyken onlar acisinsan çok güzel bir durum çünkü çok karlı bir iş oldu onlar için ama tek sorun havalar yagmurlu olduğu için sel olayları çok oldu bütün sebzeler meyveler çürüdü zarara girdi tarım yapanlar o yüzden ülkemiz için çok önemli tarım bence.

0

bu konuda herkezin bildiği gibi ülkemiz için tarım çok önemlidir. çünkü türkiye neredeyse aldığı verimin yani bütçenin yarısını tarımdan kazanmaktadır. onun için tarım çok önemlidir. türkiyede tarım işi ile uğraşan çoğu insanın durumu iyidir.

0

ülkemiz için tarım çok çok önemli ama ülkemiz tarıma pek önem vermiyor.

0

tarıma elverişli bir ülke olduğumuzdan tarım çok önemli yeteri kadar değer verilse ve yatırım yapılsa bir anda kalkılır ülke.

0

dışa bağımlılığı en aza indireceğimiz alanlardan bir tanesi de tarım alanlarıdır tarım alanlarının verimli kullandığımız takdirde dışa bağımlılık bir nebze de olsa düşecektir

0

tarım çok önemli fakat tarıma yeterince önem verilmemesi gibi bir sorun var

0

çok önemli. topraklarımız verimli ama çiftçilere değer verilmediği için kaybediyoruz.

0

ülkemiz verimli topraklarda oluşmakta. bu toprakları en iyi şekilde kullanmalıyız. çiftçileri el üstünde tutmalıyız. atatürk'ünde dediği...

0

tarım bir ülkenin can damarıdır. ne kadar kendi kendimize yetebilirsek o kadar güçlüyüz demektir. bunun yanında diğer ülkelere de yetebilecek aşamaya gelmek demek zaman içerisinde süper güç haline gelebilmek demektir.