0

bence bu soru herkesin farklı bir cevap vereceği bir sorudur. çünkü bu sevgi kişiden kişiye değişir. bazı insanların anneleri daha sevecen ve yakındır. bazı insanların ise babaları daha çok cana yakın ve sevgisini belli edendir. çocuk da doğal olarak sevgisini belli eden kişiye daha çok sevgi duyacaktır. o yüzden burada asıl önemli olan anne veya baba değil çocuğa en çok sevildiğini hissettiren kişidir. insanın sevgisini belli etmesi gerçekten karşısındaki kişinin duygu ve davranışlarını olumlu yönde etkiler.

1

anne ve baba ayrılmaz kesinlikle. ikisi de bizlere emek vermiştir, ama yine de bir taraf ağır basar, anne daha yakın gelir çok kişiye. bunun nedeni ise babaların biraz daha otoriter ve mesafeli olmasıdır. anne ile her şeyimizi konuşabiliriz. nazımız daha çok geçer. yoksa, babalar da sevilir mutlaka. biz iki kız kardeşiz. çocukluğumuzdan beri pay etmiştik. ben annemin kızı idim, ablam da babamın kızı.
ben annemi 2011 yılında kaybettim, benim dert ortağımdı, her şeyimi anlattığım tek insandı. şimdilerde yıllar geçtikçe daha çok koyuyor yokluğu. rahmetle uyu mavişim.

0

anne ,baba fark etmez sonuçta beni bu yaşa kadar getirdiler ve büyüttüler. ben ikisini de seviyorum. ikisinde benim canım ,kanım ,herseyim anamida severim ,babamida severim. benim için ikisi de eşit bunda ayrım yapılamaz. anayida atamazsin ,babanida rabbim benim ömrümden alsın anama ,babama versin yani.

0

efendimiz 3 kere anne anne anne demiş sonra baba demiş

0

bana kalırsa bu sorunun cevabı kesinlikle annedir. genelde baba çalışan taraf olduğu için evde pek bulunmuyor fakat annemizle sürekli iç içeyiz ve kendimizi ona daha yakın hissederiz