0

zaten bir tane dayım var onu da çok severim, amcalarımı da severim. kişiden kişiye ve yakınlık seviyesine göre değişiyor. anne ve baba tarafı diye ayırmam. sevgim kişilere ve bana karşı tavırlarına göre şekillenir.

0

yani benim dayım benle yaşa ben ondan sadece 9 ay büyüğüm. bir tane dayım olduğundan dolayı ben dayı demiyorum ama seviyorum çünkü aynı yaştayız amcalarımı fazla sevmem zaten babamın akrabasını da sevmiyorum annemin akrabasını da sevmiyorum öyle babaannemi ,anneanneme, dedelerimi seversen severim ama babaanneme daha çok seviyorum aşka da akrabam yok. benim zaten diğerleri de umurumda olmaz. ama tabi yani bir şey olsa insan üzülüyor sonuçta insanız yani ama ben annemin tarafında hiç fayda görmedim ilk torunum ama hiçbir şey yapmadılar bana sadece babamın milletinden de işte küçükken bir amcam bir şeyler alır da o zaman da çok küçüktüm. halalarım öyle bir şey yaptı ama babaannem gene az da olsa bana her seferinde faydası olmuştur. iyi yani iyi olsun da zaten bu şekil yani ben genellikle akrabalarımla falan ilgilenmiyorum. çünkü ben hep akrabalarım özellikle annemin akrabalarından hep bana zarar geliyor özellikle teyzemden ondan dolayı sevmiyorum yani.

0

valla benim amcam bana amca sevgisi pek gostermedi,dayilarim daha samimi geliyor bana.
baba tarafindan daha cok anne tarafiyla daha yakiniz desem yeridir.

0

valla sanki anne tarafımızdaki akrabalar daha yakın gibi.baba tarafı biraz daha uzak gibi. bana anne tarafı daha samimi gelmiştir hep.