0
0

daha çok bilim kurgu filmlerini tercih ediyorum çünkü bilgi amaçlı yapıldığını düşünüyorum.

0

romantik komedi ,bilimkurgu ,komedi ,fantastik türlerinde filmler izlerim.daha çok hayal gücüne önem veren filmler hoşuma gider bu türlerde.bazen bir film seni bu dünyadan alıp başka diyarara götürür.hayal gücünüzü çalıştırır.romantik komedi filmleri, görmek istediğinizi görürsünüz bu tür filmlerde.hayal edersiniz ya da kendinizden bir şeyler bulursunuz.bilim kurgu filmleri, çok farklı hayatlar çıkar karşınıza ,bazıları aklınızın ucundan bile geçmeyecek şeylerdir.hayaliniz de belki de hiç canlandırmayacağınız şeylerdir.ama o fillmler yaşamak istersiniz.yine sizi alıp götürür. komedi zaten ihtiyaç duyacağımız türden filmler bana göre. keyiflenmek ister insan çoğu zaman ya da ihtiyaç duyar.sizin yüzünüzü güldürür.fantastik filmlerde bilim kurgu filmler gibidir.masalsıdır çoğu zaten.yok artık diyebileceğiniz filmlerdir çoğu zaman.dram ,korku sevmiyorum ben .

0

bilimkurgu filmleri özellikle, seyir zevki açısından izleniyor ve ilgimi çeken en iyi tür bana göre.
ready player one(başlat) filmini geçen sene izlediğimde çok etkilenmistim, sanal gerçeklik olayını ileriye taşımış ve ne derece hayatımıza etki edebileceğini anlatıyor.
avatar filimine bayılmıştım, 10 kere izlemişimdir şimdiye dek. o derece sevmistim. dünya dışında bir takım varlıkları ve insanları konu ala film'de yeraltı kaynaklarının insanlar tarafından alınmaya çalışıldığı ve yerli(navi)lerin kendi evlerini korumasını konu ediniyor.

psikoloji türünde bir film izlemistim ve etkisinde kalmamak mümkün değil.
filmin adı "kimliksiz" , profesyonel kralık katili konu alıyor. bir kimlik veriyorlar ve o kimliği ezberledikten sonra hafiza kaybı yaşıyor. beynine işleyen o kimliği öyle bir benimsiyorki... o kişi olarak kendisini görüyor ve bunu kanıtlamak için çabalıyor.

macera ve savaş filmlerini de çok severim.
son samuray, alacakaranlık serisi yüzüklerin efendisi serisi falan çok iyiydi.

0

korku filmleri izlerim bayılıyorum ya aksiyon da izlerim

0

sinema türlerine gelince en çok izlemek için araştırdığım tür bilim kurgudur

0

korku filmleri izlerim bayılıyorum ya aksiyon da izlerim

0

psikolojik, bilimkurgu, komedi, dram, festival