0

internette bir yerde sürekli takılmıyorum, genellikle sosyal medyada bir dolanır çıkarım. bu aralar sorumanide takılıyom, telefonu ya oyun oynar yada film izlerim.

0

internette en çok para kazanmayla ilgili bilgilere bakarak ve sorumani tarzı sitelerde para kazanmak ile geçiyor.araştırma yapmayı sevdiğim için hiç sıkılmadan sürekli internet aleminde dolaşıyorum çeşitli sitelere bakıp nasıl gelir sağlarım diye düşünüyorum.

0

ben bu uygulamayı öğrendim öğreneli vaktim en çok bu sitede geçiyor çünkü durmadan soru cevap yollamak istiyorum zaten internetim de az olduğu için öbür sitelere girip bitirmek istemiyorum biterse daha bu siteye girmeyeceğim onun için vaktimi sadece burada geçirmek istiyorum ve akşama kadar binlerce kez girip çıkıyorum ve bu programı bu siteyi çok zevkli buluyorum

0

ben internette tabiki cok fazla bulunuyorum.bulunmamin sebebide tabiki yazilimciyim.kurumsal siteler, şirket siteleri,radyo sayfalari,domain,sunucu,reseller,mobil sohbet siteleri,seslichat siteleri,filim siteleri gibi siteler kuran bir firmamiz var bizimde günümün çogu bu işlerden dolayi yogun oluyor.

0

bu aralar internette zamanımı en çok alan şeyler online bilgi yarışmaları daha sonra instagram'da soru mani vaktimi değerlendirdiğim siteler en azından bilgi yarışmaları ve sorumaniyi vakit kaybı olarak görmüyorum.
surekli yeni bir şeyler öğrenmemi sağlıyorlar.

0

facebooktan cidden fazla duruyorum gruplar yüzünden yaklaşık günde 2 saat instagramdada 1 -2 saat arası bu sitede yarım saat kadar güncel haberlere bakmak için ise 15-20 dakika duruyorum