0

burda yeniyim ama 4-5 saatimi geçiyorum ama ara vererek.

0

daha yeni kayıt oldum. bundan sonra zamanım oldukça girmeyi düşünüyorum. güzel soruydu.

0

ben günde en fazla 1 saat harcıyorum ve kazancın günde 1tl yada 50 krs olarak değerlendirip dağa fazla kazanmaya çalışmaya emek harcıyorum ve 2 kat kazanç olsa iyi olurdu bence 2 kat kazanç olsa site dağa fazla aktif olur ve dağa fazla para kazanabiliriz.

0

yeni üye oldum fakat bundan sonra hergün yaklaşık 4 5 saat vakit geçirmeyi hedefliyoeum

0

bir kaç saat vakit geçiriyorum akşamları veya sabahları genellikle. bütün bir günümü harcamıyorum çünkü başka işlerinde oluyor bu yüzden zaman zaman giriyorum bakıyorum ve soru cavep şeklinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

0

ben sorumanide gunde ortalama en az 4 saat vakit geciriyorum toplaminda belkide daha fazla tabiki birfiil aslinda yazarimda kendi işlerimde oluyor ama durmadan bak durmadan yaz bende yoruluyorum ama hala uyumadim aktifim cevapliyorum sorulan sorulari hala.

0

bu sitede iş dışında genel olarak 2-3saat vaktimi geçiriyorum. hafta sonunda full soru cevap yaparak vaktini geçirmekdeyim. ihtiyacım olduğu sürece ben bu sitedeyim.

1

her boş vaktimde sorumanide zaman geçiriyorum. bir gün içinde 3-4 saatimi harcıyorumdur genelde. bazen bu süre daha da uzuyor bazen de içimden hiçbir şey yapmak gelmediği için pek fazla vakit geçiremiyorum.

0

valla sorumani de cok vakit gecirmiyorum günde bir tl kazanıp bırakıyorım

0

ben yeni başladım ama böyle giderse internetim olduğu sürece her vakit burda olurum