2

farah zeynep abdullah'ın oyunculuğunu çok fazla beğeniyorum. özellikle öyle bir geçer zaman ki dizisi ile kendisi ünlenmişti. ama sonrasında da birçok başarılı yapımlar da rol aldı. farah zeynep abdullah'ı en son olarak şampiyon filminde izledik. gerçekten çok başarılı bir oyunculuk sergilemişti. duyguyu izleyicilere çok net bir şekilde aktarmış ama çok gerçekçi bir oyunculuk sergilemiş. bu filmde özellikle ekin koç ile uyumunu ve performansını çok fazla beğendim.

0

öyle bir geçer zamanki dizisinde beğeniyordum ancak şımarık kız rolü o kadar üzerine yapışmış ki başka türlü rol yapamıyor. oyuncu olmanın en önemli faktörü bütün rollerin hakkını verebilme her defasında başka kişi olmaktır ama farah zeynep bunu yapamayanlardan bana göre. farah zeynep'e gelene kadar o kadar iyi rol yapan oyuncularımız var ki farah zeynep'i hatırlatmazlar.

0

genç ve yerli kadın oyuncular arasında en iyisi olduğu su götürmez bir gerçek fakat zirvesini bence öyle bir geçer zaman ki? dizisinde yaşadı.

0

tarzım değil açıkçası ama nedense çok tutuldu bu kız. güzel olduğu da bir gerçek. kendine has bir tarzı var özgün de. ama sanki şımarık biraz. öyle bir geçer zaman ki ile yıldızı parladı orası kesin. orda ki rolü fena değildi.