0

zaman hem derttir hem dermandır kimilerince o yüzden burda önemli olan bakış açısıdır her şey dualist şekilde sonsuzlaşır devam eder süreklilik kazanır zıttı olmayan bir kavram neredeyse yoktur .ve biz insanlar bilinçaltı denen bir şuuraltı deposuna sahibiz ve bu deponun hızı bilincin işleyişinden kat kat hızlı çünkü bu bölüm kontrol dışı olan ama hayati işlevleri yerine getirir bizde.o yüzden bilinçaltınıza inanın o herşeyi tekte düşünebilir en iyisini size sunar size digrusunu seçmek düşer .

0

zaman herseyin ilacidir,bosuna dememisler.demekki zamanla olcak seyleri bir anda istemek olmaz beklemek gormek lazim sabretmek lazim neler olcagina karar vermiceksin.insalari yada bir iste acele edersen bu olay insanda sikinti yaratir.anlasarak beraber yada tek kalmakda insana dusunmesi veya karar vermesi icin onunu acar.

0

zamanla herşey iyi yada kötü değişir. bunun iyi olmasi insanın kendi elinde.

0

zamanla her şey düzelir. doğru bir cümle. ama herkes için geçerli bir cümle değil. çocukluğum da hastalığa yakalandım. vitiligo denen saçmalık saçması illet. intihar etmeyi düşünüyordum. herkes zamanla kendiliğinden geçer dedi. bıraktım zamana. zaman ağzıma etti. her yerimde beyaz lekeler var.

0

evet ben zamanla herşeyın guzel olacagını heraman ümit ediyorum netıcede allahtan umıt kesılmez umıdımızı umudumuzu kaybetmememiz gerekıyor tabı bazen cok caresız hıssedıoruz kendımızı umudun bıttını duşunuoruz sankı dunyaın sonu gmelmiş gibi ölumden başka herşeye çare var sonucta o yuzden zaman herşeyın ilacıdır sabırlı olucaz elbet zamanla herşey güzel olucakö....

0

bence güzel ve kötü demekten çok elimizden geleni yapıp akışına bırakmalıyız olacağı varsa olur.

0

zamanla herşey güzel olmaz. güzel olan herşey aniden olur. ansızın gelenler beklenmez

0

hayır çünkü zamanla hiç bir şey geçmez..

0

pesimist ve depresif bir insan olduğumu kabul ediyor ve onca yaşadığım ve insanlardan gördüğüm kötülüklerden sonra cidden hiçbir şeyin iyi olacağını düşünmüyorum artık.

0

ben inancıma sarılıyorum yani fani dünya bu hersey güzel olmayadabilir.

0

evet inanıyorum. zaten bu inanç sayesinde hayata 4 elle sarılıp çabalıyorum.

0

zamanla herşeyin iyi olacağına hiç ümidim kalmadı ama sürpriz bir şey olursa bilemem .