0

kitap okumayı çok severim genelde romanları tercih ediyorum macera, aşk, bilim kurgu gibi kitapları tercih ediyorum

0

ben lise 4. sınıfa kdar kitap okumaktan hiç hoşlanmazdım 4. sınıfta bizim sınıfta ateist bir öğrenci vardı ve kitap okumaktan başka birşey yapmazdı onun p hali bizi yani ben ve arkadaşlarımızı çok etledi tabi ilk başta onu takmamıştık sonradan kitap okuyan başka bir arkdaş bize siz niye kitap okumuyorsunuz elin ateisti bile sizden daha çok kitap okuyor dedi biz de sahi ya biz niye okumuyoruz ki o ateisti o kitaba bğlayan şey nedir ki ve o bizi kitap okumaya yölendiren çocuk kütüphanesinden ona göre güzel kitaplardn bize getirdi ve ben kendi kitabımı okudum bir haftada bitirdim 250 sayfalık kitap tı ben kitabı beğenmiştim vw bir kitap daha istedim onu da okudum ve o dönem yaklşık 40-50 civarı kitap okumuştum içinden iki kitap beni adeta büyülemişti öyle ki kitabı okurkwn bazen gözyaşıma hakim olamadığım bile oluyırdu ben o hünden sonra kitap okumayı alışkanlık edindim ve diğer 5 arkadaşımdan 2 tanesi daha kitap okumayı alışkanlık ettiler ben genelde dua yayıcılık kitaplarını okurdum çünkü en güzel kitaplar dua yayıncılık kitaplarıdı tabi başka kitaplar da okuyordum en sevdiğim kitaplardan bazıları ve kesinlikle okumanızı şiddetle tafsiye esirim
kıyamet şehir felluce (celal özdemir)
yarasalar (fadıl şani)
çin işkencesi (emine şenlikoğlu)
vb.
bu arada emine şenlikoğlunun bütün kitapları da okunmaya değer çünkü çok güzel bir anlatımı var

0

kitap okumak o kitabın yazarının ufkunu,hayal gücünü ve yaşam tecrübesnin yoğurulduğu satırları belli bir yerden bize aktardığı için vazgeçilmezimdir.bu yüzden kitap okumak sevilmeyecek bir aktivite değildir.daha cok ise dünya tarihi ve edebi dünya klasiklerinden devam ediyorum okumaya.
şuan ise şiddetle tavsiyem machiavelli prens
dostoyevski kumarbaz kitaplarıdır.

0

ismimden de anlaşılacağı üzere çok seviyorum. genelde böyle gerilim, polisiye ve biyografik romanları tercih ediyoeum. diğerlerini de okuyorum ama bunlar daha baskın. :) hatta salı günü tüyap kitap fuarına gideceğim. buradan da iki üç kez çekim talebinde bulundum. burayı bulup cevap yazmaya başlamasaydım ya da siteyi geç farketseydim gidemeyecektim. son ödeme tabebimi dün gece yaptığım için o daha gelmedi ama onunla beraber 78 tl kazandım düne kadar buradan. benimde kitaplar için bir kumbaram var. biraz biriktirmiştim ama ne kadar yetecekti o 60-70 tl şimdi. (işsizim de ben. ama kitaba her zaman para bulabilirim :) ) bunlarla en azından yine kampanyalar mevcutmuş biraz kitap alabilirim oradan.

1

kitap okumak bizim ailenin bir kültür geleneğidir. evde herkes çok sever kitapları, okumayı, her ay en az 1 kitap mutlaka alınır.. bazen 6-7 kitap bile aldığımız günleri bilirim. genelde kitapyurdu.com'dan alırız kitapları. ön sipariş ile de ilgilendiğimiz yazarların kitaplarını takip edip alırız. bir iki kere epey bir yıl geçti. tüyap kitap fuarına eşimle gitmiştik. orada resmen kopuyorsun.. onu al bunu al.. derken bir çıktık elimizde 3 torba dolusu kitap, hiç unutmam.. bir de ağırlar.. ama güzel zamanlardı..

0

kitap okumak hele bir de surukleyici ise cok keyiflidir

0

ben çok severim ve genelde polisiye ya da biyografik romanlar, biyografik arastirmalar okuyorum. diger türleri daha az okuyorum ben. :) polisiye, gerilim kitaplarına bayılıyorum çünkü. :)

1

uzun zamandır eskisi gibi okuyamıyorum ama ilgimi çeken her kitabı okurum. sevemezsem de ısrar etmem daha sonra okumak için bırakırım.

0

kitap okumayı çok seviyorum. insanın hayal gücünü genişlettiğini düşünüyorum. en sevdiğim tür de korku, gerilim türünde olanlar.

0

kitap okumak film izlemekten daha zevkli bence. böylece kendi hayal gücünü katarak karekterlere yön ve şekil verebiliyorsun.