0

kitap alırken daha çok nereleri tercih ediyorsunuz?

internet sitelerini mi, kitapcilari mi?

10 cevap
0

internetten de alıyorum kitapçılardanda ruh halime bağlı romanları seviyorum tarihi kitapları da seviyorum

0

ben kitap alırken genellikle internetten alıyorum. normal kitapçılara göre daha uygun fiyatta kitapları satıyorlar. üniversite okurken ders kitaplarını internetten ya 2. el olarak yada 0 kitap alarak tedarik ederdim. üniversite sınavına veya kpss için gereken kitapların %90’ını internetten aldım.

0

daha çok romanları tercih ediyorum böylece daha çok bilgi edileceğini düşünüyorum.

0

ben, daha çok polisiye, suç, psikoloji ve gerilim türü romanları okumaya tercih etmekteyim. almak istediğim kitapların yeyınevlerine bakıp nerelerde bulabileceğime internette bakıyorum. sonuç olarak bilindik kitapçılar oluyo aldığım yerler. bir de kitap fuarları topluca kitap alıp okumama vesile oluyo. galiba genelde bi kitap çıkar çıkmaz bunu alıp hemen okumam gerek demediğimden böyle oluyo. bir de tabi sevdiğim kitap türleri ile ilgili.
yalnız şunu da eklemek isterim, bu şekilde mesleki kitapları bulup satın almak biraz zor oluyo haliyle...

0

ben kitap alırken öncelikle bir araştırma yapmam lasim. zatrn benim bir alinacak listrm var. ve pahali kitaplar cok var genelde listemde. o yuzden hem dukkanlara gezip bakarim kampanyali urunler hangileri diye. daha sonra sitelere bakarim kampanyadaki kitaplar arasinda diye. hangisinde daha cok indirim yakalarsam orayi tercih ediyorum. ama grnelde internet sitelerinden aliyorum kitaplarimi. daha fazla indirimi oralarda yakaliyorum cunku.

0

ben en çok aşk hikayelerini tercih ediyorum ..ve aldıklarım çoğunlukla aşk romanları olur

0

genelde sahaftan ikinci el almayı tercih ediyorum tabi burda ki arkadaşlarımın tavsiyesi de çok önemli hangi kitabı alacağıma tavsiye üstüne karar veriyorum birde yazarın daha önce okumuş olduğum kitapları

1

d&r veya ikinci elcileri tercih edebilirsin.

0

kitapçılardan almayı tercih ediyorum.ön sözlerini okuyup öyle karar veriyorum.küçük boyutta olanları almıyorum.okumakta zorlaniyorum.

0

ben daha cok birisinin hayat hikayesini felan anlatan kitaplari daha cok seviyorum