0

galatasaray garry rodrigues'i satarak finansal fair play kıskacından kendini bir adım dışarı attı, yalnız ben satılması taraftarı değildim çünkü geçen yıl galatasaray şampiyon olduğunda bunda ki en büyük pay gomis ve rodrigues'e aitti ve galatasaray yönetimi sezon başında ilk önce gomis'i, ardından da rodrigues'i sattı.bonservis bedeli olarak da iyi para kazandılar ama buna pek değmezdi, galatasaray'ın sol kanadı rodrigues ile arı gibi çalışıyordu resmen ve rakiplerde çok zorluk yaşıyordu böylelikle.bu sezon devre arasında falan satılması uygun görüldü yollar ayrıldı, eğer garry galatasaray'da oynamaya devam ediyor olsaydı açık ara galatasaray bu ligde şampiyon olurdu ve bunu söylerken hiç abartmıyorum da.galatasaray ne yapıp edip garry rodrigues'i tekrardan kadrosuna katmalı yeni sezon öncesi çünkü şampiyonlar ligi'nde gruplarda ülkemizi temsil edecek çok büyük ihtimalle, bu zorlu virajda kadrosunun üstesine koymalı ki gruplardan çıksın rahat rahat.galatasaray hedefleri doğrultusunda hareket eden büyük bir camia, bunları düşünecektir elbet ve yeniden planlanan düzeyde büyük ses getirecek bunu umuyorum.

0

satmalı ve sattıkta.çünkü:garry son 2 aydır hiç bir performans sergileyemedi.aldığımız fiyatın 3 katına saticaz.ve uefa'yla olan anlaşmamıza göre transfer yapabilmemiz için oyuncu satmammız gerekiyor ne kadar oyuncu satarsak okadar oyuncu alabiliriz.

0

rodriges suan satıldı yurt dışından bir arap takım a gitti basarilar diliyoruz..

0

galatasaray borç yükünü zayıflatmak ve altyapısındaki başarılı olma oranı yüksek olan potansiyelli gençlerin önünü açmak için garry rodrigues'i satmalıdır. fatih terim'in türk futboluna en büyük katkılarından birisi gençlerin önünü açmak olacak. belki fenerbahçe bunu yapmak için sezona başladığı için kötü gitti ama türk futbolunun geleceği buna bağlı. tüm takımlar ellerinden geldiğince türk futbolunun altyapısında görev bekleyen genç oyuncuların potansiyellerini göstermesi ve avrupanın dikkatini süper lig'e çekmesi için bu şarttır. umarım ilerleyen zamanlarda türk futbolu daha iyi yerlere gelir.

0

bu şartlarda sayılmayacak futbolcu yoktur. geçen sene gösterdiği performans takdire şayandı. bafetimbi gomis ile birlikte şampiyonlukta yüksek bir katkı sundular. bu sezon aldığı zamlı sözleşme sonrası performansında gözle görülür bir düşüş yaşandı. ederini bulan her oyuncu gibi garryde satılabilir.