0

internette alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç tane şey var çok fazla bir şey yok ilk önce bakmış olduğunuz ürünün altındaki yorumlara bakacaksın yorumlar bir iki tane ise ve onlar olumlu bir yorum sa alma şimdi sana örnek veriyorum gopro alacaksın ve herhangi bir siteye girdin bakıyorsun 5 yıldız almış alttaki yorumları bakıyorsun 3 tane yorum var onlar da olumlu siteyi daha önce hiç bilen kimse yok sa eğer böyle bir siteden alışveriş yapma ama bilindik sitelerden alışveriş yap mesela hepsiburada oraya gir zaten girdiğinde zaman bu arada bu sadece hepsiburada için geçerli değil çok site var hepsiburada n11 gittigidiyor şu an aklıma gelmedi ama çok fazla var bunlar da ürünler biri kaç bin satılıyor yorumlar ise 50'nin 100'ün üzerinde ve ürünün nasıl geldiğini iyi olup olmadığını kargo'nun iyi olup olmadığını yorumlardan göremiyorsun iyi bir site böyle anlarsın inşallah yardımcı olmuşumdur bunu söylerken de inşallah dolandırılmışsındır

0

internetten alışverişte kapıda ödemesi varsa odağa güvenli oluyor

0

dolandırıcı sitesi olmamasına ürünlerin kalıtesine. ürünlerin orjinalliğine siteningüvenilir olmasına

0

bilmediğiniz sitelerden alışveriş yapmayınız tehlikelidir .

0

internetten alışveriş yaparken alışveriş yaptığımız veya yapacağımız sitenin güvenilirliğine, alışveriş yaptığımız sitenin içerisindeki mağazanın olumlu veya olumsuz görüşlerine ve puanlarına, alacağımız ürünün resimlerine ve açıklamalarına dikkatlice bakıp alışveriş sitesini veya mağazasını incelememiz gereklidir.

0

bence sitenin adresini kontrol etmek kesinlikle gerekiyor. ayrıca ssl sertifikası da olması gerekiyor. bizim yani kullanıcıların güvenliği için sha ya da md5 gibi şifreleme algoritmaları ile verilerimizin şifrelemesi gerekmektedir. bunu back-end yazılımcıların yapması gerekmektedir.