1

valla öyle çok gereksiz soru yok bana göre. herkes kendi bilgi ve öğrenim durumuna göre soru soruyor.o anlamda kimsenin sorusuna o şekilde müdahale edemeyiz ama biraz daha farkli sorular sormasını söyleyebiliriz. ben kendi adıma önüme çıkan her soruya cevap yazmaya çalışıyorum. böylelikle kazancım büyük ölçüde artıyor. şuan zaten çift kazanç var. bunu değerlendirmek için soru soracak yazarlara ihtiyacımız var şuan.

0

bazen o kadar soru soruluyor ki ben bile nasıl bir cevap yazacağımı şaşırıyorum bazı sorulara o yüzden kendisi bile sorunun ne olduğunu bilmiyor hatta ona cevap yazılır mı diye onu bile düşünmüyorlar ben gerçekten soru olarak gördüklerime cevap veriyorum ayrıca bu şekilde devam eder sırlar insanlarda başı karışacak.

0

gereksiz soru soran şudur diye cevap veremem. insanlar kazanmak amacıyla aklına ne gelirse üretmeye çalışıyor.

1

kesinlikle batt34 onun girdiği süreler de girmemeye özen gösteriyorum beni cidden bayıyo soruları hep aynı tarzda sormasına okey bir şeylerin anlamlarını sorması da okey ama asla olmaz ne demektir diye sormuş mesela ne demek olabilir sence bu kadar saçma soru olur mu ya

0

sadece soru sormak için sorulmuş sorular var. bunun yerine daha bilgilendirici yoruma açık sorular yer alsa daha güzel bir ortam oluşur.

1

gereksiz soru yoktur aslında ancak. surekli su nedir, bu nedir vs soruların aynı kişiler tarafından ardı ardına sorulması beni çok rahatsız ediyor doğrusu. sirf soru sorulmak için sorulmuş olduğu o kadar belli ki

0

ben??????????????????????????????