1

sorumani tekrar eden soruları silmek yerine, cevap verdiğimiz soruları karşımıza çıkarmamaya çalışsa daha iyi olmaz mı?

sizlerin bu konuda ki görüşleri nelerdir. cevap verilen sorular tekrar tekrar karşımıza çıkmalı mı? yoksa çıkmamalı mı?

10 cevap
1

aslında bana göre site çok iyi yapıyor daha önce sorulmuş soruları silmekle çünkü eğer karşımıza sorduğu soru çıktığı zaman bazılarının o soruların yerlerini ya da cümle yerlerini değiştirip öyle de soru sorabiliyorlar. onun için en mantıklısı daha önce var olan bir soruyu sorduğu zaman o soruyu silmek bence daha mantıklıdır ben bu konuda sitenin çok iyi yaptığını düşünüyorum ve daha önce sormuş olan soruları karşımıza çıkarmadığı için iyi olmuş diye düşünüyorum.

0

bu dediginiz olabilirmis evet. ama sitede yeni bir site olduvu icin yavas yavas eksiklikler duzeltilmeye calisiliyor sitede. yakin bir zamanda yapilacagini, duzenlenecegini dusunuyorum.

0

bence benim gorusum karsimiza cikmamasi en guzeli olurdu diye dusunuyorum ama buna bir onlem alinabiliyorsa .yada her kullanicinin verdigi cevaplar o kisnin karsina baska bir sekilde isaretlenmis sekilde cikarsa hem tereddutte kalmayiz hangi soruya cevap verdigimiz hemde cevap yazma konusunda daha hizli oluruz.cunku aylar once veya yillar once verdigimiz cevaplari herkez ustune cevap yazdikca iyice altlarda kaliyor malum bizde acaba o soruya cevap verdikmi vermedikmi diye soru isaretleri oluyor.butun yetkili arkdaslarin bu konu icinde bence daha cok caba 've gayret gosterdigine inaniyorum.

0

aynen mantıklı bence. cevap yazdığımız soruların sürekli tekrar karşımıza çıkması saçma

0

evet kesinlikle sizinleyim çok fazla sayıda aynı soruyu soran insanlar oluyor bende ilk üye olduğumda sorulardan daha çok kazanç sağlaniyor diye saçma sorular sormuş olabilirim ancak sonradan cevaplardan daha fazla kazanç sağlandığını öğrendim ve o günden beri toplasanız 3-5 soru ya sormuşumdur ya sormamışımdır bende tam sorumani ekibi artık siteyle ilgilenmiyor dicektim çünkü farklı kişilerden aynı soruları görüyorum gibime geliyor yada ufak bir değisim yapıyorlar bence kesinlikle silmelisiniz ve o üyelerin kazancını düşmelisiniz bu bende olabilirim başka bir üyede olabilir bu konuda sizin yanınızdayım.

0

aynen katılıyorum ben sana.kalkan sorular da bizim vermiş olduğumuz cevapları da etkiliyor ve onlarda kalkıyor ne yazık ki.sorularımızı karşımıza çıkarmasa çok daha makul bir iş görülmüş olacak benim görüşümce yani.

0

aynen cevapladığımız soruları tekrar karşımıza çıkarmasa daha güzel olur. hele beyin bedava modu açılıyor ya, o zaman karşımıza rastgele sorular çıkarıyorlar. ee benim cevapladığım soru çıkıyor yine

1

maalesef ki tekrar eden soruların önüne geçilmiyor. herkes aynı soruların etrafında evirip çevirip dönüyor. ben buna cevap vermiştim diyorum ama bir bakıyorum başkası yine aynı soruyu sormuş ve ben cevap vermişim. aslında çıkarsa çıksın aynı sorular karşımıza daha önce başkasına verdiğimiz cevaptan sorunun cevabını öğreniyoruz nasıl olsa o soruya da yine aynı cevapları biraz değiştirerek yazabiliriz. bize bir zararı yok verdiğimiz cevaplar zaten bize kazanç sağlıyor o yüzden sıkıntı edilecek bir konu olarak görmüyorum. ama umarım şu basit soruların önüne geçilebilir, a ile başlayan isimler , b ile başlayan şehirler, yok alan kodu, yok plaka gibi soruların önü kesilmeli bu tarz basit sorular ile bir yerlere gelenlerden hiç haz etmiyorum.

0

ben sorularin silindigini pek gormedim yani sacma sapan acayip gereksiz sorular siliniyor (mantik disi olanlar) onu biliyorum ama normalde soru silme yok.

2

cevap vermediğiniz soruların karşınıza çıkmasını istiyorsanız buna mani olan zaten yok ki..soru kısmında cevapsızlar yazan kısım var.. tıklarsınız oraya başlarsınız cevaplamaya.. yani.. soruları sildiklerini de düşünmüyorum.. siz bunu nereden çıkardınız ki? haa şu var.. birileri bazen işin bence cılkını çıkarıyor.. başlıyor 81 ili sormaya.. şunun nesi meşhur.. bunun nesi meşhur.. adam kolayı seçmiş.. 81 il.. dile kolay en az 8-9 tanesini cevapladım sonra aaaa dedim bu ne ya.. ya da birileri kitap adı yazıp ya da atasözü bu ne şu ne.. kolaya kaçmayı seven milletiz.. araştıralım..farkımızı ortaya koyalım yok bizlerde.. benim sorularıma girin başlayın cevaplamaya misal.. ne derdiniz? iyi günler.