0

özel bir siteye girmek chrome yazarım ilk siteye girerim aradığım şeyi bulamazsam başka sitelere de göz atarım

0

ben meraklı biri değilim. bu soruyu daha önce cevaplamıştım. ama bu aralar youtube'da falan çok takılıyorum merak ettiğim şeyler oluyor bazen araştırma yapıyorum değişik değişik videolar buldum gerçekten de merak edip izliyorum artık hem bana bir faydası olmuş oluyor hem de günümüzde ne olmuş onu öğreniyorum eskiden mesela hiç meraklı değilim drama bu aralar gerçekten çok meraklı oldum merak ettiğin bir şey çok çabuk hemen internetten araştırıp bazı sitelere üye oluyorum mesela yani bu gibi şeyler.

1

merakımı gidermek için kullandığım bazı siteler; tdk sözlük, ekşi sözlük, kadınlar kulübü, haberler.com vs.

0

genel de google dır ama bunun yanında youtube veya blogger eğer bu siteler de aradığımı bulamıyorsam merak ettiğim konu üzerine facebook gruplarına bakarım insanların düşüncelerini deneyimlerini paylaştıkları sosyal platformdur orası. samimi cevaplar arıyorsam da ekşi sözlüğe bakarım

0

genel olarak ekşi sözlük. ama malum google a sorunca kizlarsoruyor ve kadinlarkulubüde tıkladığım siteler arasında yer alıyor

0

merakımı gidermek için youtobde videolar izlerim merak ettiğim şeyler hakkında bazen kızlar soruyor sitesine bakarım ne tür sorular sorduklarını merak ettiğim için bazende merak ettiğim şeyleri googla yazarak bulmaya çalışırım.

0

merak ettiklerimi direk google amcaya yazarim ve cikan sitelere teke tek basarim

0

meramı gidermek için önüme çıkan sitelere bakarım ve toplu bir bilgi edinirim

0

elektronik eşya ile ilgili epey com diye bir site var.urunler hakkında geniş detay sahibi olabilirsiniz.konut satışı ile ilgili sahibinden.com.sitesi işe yarıyor.bunun dışında almak istediğiniz ne varsa fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için cimri .com.sitesi çok işe yarıyor.

0

insanlar doğuştan merakli bir sekilde yaratılmış varliklardir. merakli insanlar bilgiye aç insanlardir. her zaman herşeyi araştırmak ister. bende merakli bir insanim ve bazı şeyleri araştırmak insana keyif ve mutluluk veriyor. mesela bir futbolcuyu merak ediyorsunuz açıyorsunuz interteni google arama motorundan yazıyorsunuz adamin ismini tak direk adamin bilgileri senin önüne geliyor. ne kadar güzel birşeydir. insana kolaylik sağlayan internet insanlik için cok büyük bir önemi vardir. ben her dakika öğrenmek istediğim şeyi girer googlede bulurum. insanlar bilmedigi seyleri direk internetten bulabiliyor. a dan z ye herseyin ama herşeyin cevabını kolayca bulabiliriz googlede. bana gore dünyanın en iyi buluşu budur. insanlara her zaman kolaylık sağlıyor. bilmediginiz ne varsa hepsini orda bulabilirsiniz. siz soruyorsunuz o size hemen nerde bilgiler var onlari hemen sizin önünüze getiriyor. benim şahsi düşüncelerim bunlar bana katılan insanlar da vardir bana katilmayan insanlarda mevcuttur. herkesin düşüncesine saygı duyarım.

0

aradığımı eğer kitaplarda bulamıyorsam, googleda araştırırım. aslında araştırmalar üzerine vikipedia biçilmiş kaftandır. fakat, ülkemizde vikipedia girişleri engelli olduğunu biliyorum.
tarih üzerine araştırmalarımı ilber ortaylı'nın videoları ve röportajlarından ediniyorum. diğer araştırmalarımı ise google amcamızdan malum...

0

aradığımı genelde google da bulurum. google yönlendirmesiyle vikipedia en güvendiğim siteler arasındadır. kızlar soruyor, ekşi sözlük, onedio. sağlık ve diyet konusunda da diyetkolik vazgecilmez sitelerimdendir.

0

önceliğim googledir. yada youtubeden bakarim.

0

genelde vikipedia yı kullanırdım.sağolsun birileri yok yere kapattı..

0

genelde googleye bakıyorum bi de kadınlarsoruyor diye bi site var oraya bakıyorum

0

merak ettiğim bazı konuları googledan girerek bakarım merak ettiğim şahısları da instagramdan takip ederek merakımı gideririm

0

insanlar herşeyi merak eden insanlardir ve internet aracıligiyla bu meraklarini az cok giderme sansı buluyorlar ben meraklı biriyim ve merakimı gidermek icin internet sitelerinde merak ettigim seyleri az cok arastirma yapiyorum ama bu internet siteleri bazilari guvenilir degil insan ister istemez aklina kotü seyler gelebilir ilk once insan arastirma yapamsi gereken sitelerin bir güvenli olup olmadigini kontrol etmesi lazim cunku bu siteler sahte olabiliyor veya dolandirıcı olabiliyor bilgilerini kopyalayip calabiluyor ondan önce bir guvenlige bakmak lazim ben dahacok bilimsel veya devlet kademesindeki internet sitelerine veya bilim filim iste resimli sitelere giris yapiyorum merakimi gidermek icin bu konularla ilgili sitelere giris yapiyorum mesela devlet kademesindeki siteler e devlet giris yapiyom veya banka sitelerine giris yapiyom daha cok ilgimi alakadar eden sitelerdir veya game oyun sitelerine giriyom veya zula oyununun internet sitesine giriyom zula oyunu ile ilgili aklima takilan sorulari yetkililere sorabiliyorum burada veya osym giris yapiyorum bu sitede sınavlarla ilgili basvuru olsun
aciklanmis sınavlar
olsun veya tercih
sonuclari olsun hepsini bu sitede tek seferde görebiliyorum dahada iste fotoğraf indirme sitesine girisyapip guzel fotografları indiriyorum müzik sitelerine giriyorum mesela video sitesi adınin vermeyeyim reklam olmasın oradan hertürlü video izleyip indirebiliyoruz googleye girip ordan istedigimiz şeylere bakabiliriz veya crome giriş yapip aynı sekilde merakettiginiz seyleri burada bulma imkanı
vardır veya bir alisceris sitesine girip oradan elektronik aletlerler ilgili alisveris bilgi edinebiliyorum vatan computer gibi evkur gibi siteler daha sonra bu sitlerin hepsinin faydasi oluyor bana.

0

özellikle kızlar soruyor ve ekşi sözlükte takılıyorum merakımı gidermek için iyi bir yer bence.

0

ekşi sözlük merak gidermek için birebir.google çok çok iyi.twitter instagram yine bilgi ve merak uyandırıcı siteler.

0

ahmete sor dermişim ;)
genellikle google de bakıyorum ne çıkarsa.
ama bazen alt yerlere iniyorum orda çok güzel ve değişik fikirler bulabiliyorum farklı sitelerde. yandex te kullanıyorum.
bağzı bunun gibi siteler var ekşi sözlük gibi ordada insanlar konu hakkında ne demişler veya bir iş hakkında bilgileri varmı diye araştırıyorum. bu çok işime yarayacak bir şey oluyor.

genellikle google da bisürü cevap var ama hic biri direk ağızdan söylemiş gibi olmuyor.