1

rüyalarımın sürekli olarak gerçek olabileceğini düşünseydim eğer gerçekten bir müddet sonra kafayı yerdim bence.tüm özellikle son zamanlarda gerçekten çok ürkütücü rüyalar görüyorum bunların rüya demek bile hafif kalır bence çünkü birçoğu kabus niteliğinde oluyor.özellikle son zamanlarda görmüş olduğum rüyalarda sürekli olarak kendini bir savaşın ortasında ve çatışmaların olduğu bombaların patladığı yerlerde görüyorum. gerçek olma ihtimali olmadığı halde gerçekten bu tür rüyalar beni çok fazla etkilerken bir de görmüş olduğun bütün rüyaların gerçek olacağını bilseydim eğer bu şekilde yaşamak bence çok zor olurdu. rüyalarımda genellikle asla olamayacaktır de şeyler görüyorum ve bazı zamanlarda ise asla hayatında olmayan ve olamayacak kişileri hayatımın içindeymiş gibi hissettiğim olaylar yaşıyorum. nefret ettiğim insanlarla dostmuşum gibi ya da bir birliktelik yaşarmışım gibi görüyorum. hatta bir keresinde erkek arkadaşımı nefret ettiğim bir kızla evlenirken görmüştüm. olması imkansız olan bir şey çünkü onun da nefret ettiği bir insandı.bu tarz bir aralar gerçekten bir mesaj içeriyorsa nasıl bir mesaj içiriyorlar hala bir anlam vermiş değilim. o yüzden gerçekten bazı rüyaların asla gerçekleşmemesi ne gerçekleşmeyecek olması bence güzel bir şey. tabii ki ara sıra hayal ettiğim mi her zaman yaşamayı istediğim bir hayatın içinde de kendimi gördüğüm zamanlar oluyor.ancak bunlar gerçekten gördüğüm kabusların yanında çok az sayıda oluyor. bu yüzden de eğer rüyaların gerçek olabileceğini düşünseydim gerçekten kötü bir psikoloji içerisinde olurdum. sürekli olarak acaba ne zaman böyle kötü bir olay yaşayacağım diye bir kötü beklenti içerisine girerdim. bu da eminim ki hayatıma olumsuz yönde etkilerdi. o yüzden bazen etkilendiğim rüyaların tabirlerine dahi bakmak istemiyorum. bu bile bana çok büyük derecede rahatsızlık veriyor. bir de gerçekten birebir yaşama durumu olmuş olsaydı eğer eminim bir müddet sonra hayattan bile zevk alamayacak bir noktaya gelirdik hepimiz. rüyaların bu şekilde rüya olarak kalması bence hepimiz için en hayırlı olan şeydir.

0

doğrusu bunu düşünemiyorum bile . hele kabusları gerçek olduğunu düşünmek korkutucu . ben korkardım sanırım bence iyilik gerçek değiller . ama rüyaların bizim hayatımızdan bir parça olduğu etkilendiğiniz bir durumdan bilinçaltımızda oluşan durumların rüyalarla ortaya çıkması bir nevi gerçekleştiğini kanıtlar aslında . ya da bazı haberci rüyalar vardı bize haber verir olacak olanlara karşı . bunları hissedebiliriz . rüyalar da zaten gerçeklik payı vardır . bunu biz anlarız ya da anlayamayız yine de tamamen gerçek olsa etkilenirdim açıkçası . ben de iyilik rüyalar .

0

hep kötü ruya görmüyoruz sonuçta ben kendimi dunyanın en mutlu insanı ilan ederdim... herhalde

0

bazı rüyalarımızın aslında gerçeği yansıttığı bilimsel olarak da kanıtlanmıştır...oldukça gerçekci oluyor bahsettiğim rüyalar...örnek verecek olursak :cezaevinde revir bölümünde manisa'da iken uyuyordum...gayet rahat ve daha önce kimseden sevkedilme ihtimalini bile duymadım açıkcası...o gece uayandım hatta rüya bile görmedim diyebilirim...ancak iki gün sonra sev edileceğimi hissettim...ve bu mümkün de değil...ertesi gün eşyalarımı topladım acele ettiriyor çünkü sevk olaylarında...bütün eşyalarımı topladım ve hissettiğim şeyin olacağından emindim...3 gün sonra gardiyan mazgalı açtı küçük cam yani ve sevkimin olduğunu söyledi ve bende dedim ki biliyorum hazırım...memur aslında çok şaşırdı birinden duyma ihtimalim yok...tabii her rüya gerçek olmuyor...dediğin olsaydı herkes kafayı yerdi ve bu yüzden tamamının gercek olması imkansız...