0

ödeme yapıyorlar merak etmeyin arkadaşlar biraz sakin olun.

0

sorumani sitesinde ben yeni üye olduğum için ödüllerin nasıl aldığını pek fazla bilgim yok ama ben de cuma günü 25 tl tamamladım ve ödeme talebinde bulundum ama halen incelemede diyor ben de merak ediyorum acaba kaç gün inceleme yapılıyor.

0

@adam aynen haklisin. hem ödülleri geç yatırdılar. hadi inceleme var dedik sıkı kontrol yapıyorlar dedik. eyvallah. iki gün önce ödülleri arkadaşlarımızın kazanç hanesine yansıttılar. evet. ödeme isteyen arkadaşlarımızda oldu ama niye ödemeleri yapmazlar. hani incelemeden geçirmiştiniz. incelemelerden geçirdiğiniz şeyi niye ödeme yapmak için brkletiyorsunuz. madem bekletiyorsunuz, iyi inceleme yapmadınız mi yoksa diye bizlerin aklında soru işareti oluşuyor. zaten sorumani' de bir açıklama yapmiyor. ne olacagimiz mechul. ondan sonra sohbet kanalinda bunlari dile getirdigim zaman bana ozelden yaziyorlar siteyi niye kotuluyorsun diye. niye kötülemeyeyim. aklimizda o kadsr soru usareti donerken bunlarin derdi siteyi kotulememiz olmus.

0

iki gün önce akşam saatlerinde yarışmada derece yapan insanların kazançlarını bu sitedeki kazanç bölümüne yansıttılar. kazançta paralarını gören üyeler hemen ödeme talebi gönderdiler. bugün ikinci gün oldu, milletin paralarını banka hesabına en geç cuma günü yatırabilirler. yatırsalarda millet bir ihtiyacını görse. bu paraları bekleyen çok kişi var.

0

suan yeni oldugum icin bisi diyemicem ama herkez pozitif konusuyor herkez odeme aliyor buda biz kullanicilar icin. olumlu birsey bence zamani gelince herkezin parasi yatar kolay deil tabiki arkdaslarada hak vermek lazim

0

valla sitede yeni olduğum için bilmiyorm. daha siteyi yeni yeni tanıyorum. site iyi güzel ama playstore'den uygulaması olsa çok iyi olur. bir de site o kadar düzenli gözükmüyor.

0

bilemiyorum yeni üyeyim pek hakim değilim bu konu hakkında

0

yeni üye olduğum icin konuya hakim değilim

3

aynen haklısın yani biz de onu bekliyoruz. kaç gündür ay sonra 24 saat içinde yatacağını söyledi 24 saatte bitti vallahi anlamadım. yani bence bir an önce yatsın artık bugün en azından bence ödeme talebi oluşturduğumuzda hemen para yatırmaları lazım. bir de onun incelemesini beklersek tamam artık :) yani bir de kaç gündür siteye falan da giremiyorum. şu yarışmanın parası yatsın ondan sonra tekrar sitede aktif olurum yani.

0

bu konuda hic bir fikrim yok olmadida bilmiyorum