0

yatırmıyorlar diyenler hiç ugraşmadan hiç para kasamayan insanlardır fakat sistem parayı yatırıyor 3 iş gününde paran hesabında oluyor güvenilir bir sistem diyebilirim

0

arkdaslar ben burda 24 gun oldu sitedeyim bende ilk sizin gibiydim burda tabıkı işine gelmeyen öyle yazar ama ben toplam 68 tl ödeme aldım vede çokmemnunum günümün çogu burda geciyor benim siz soru sorun cevap verin haricinde canınızı sıkmayın yapcanız şey basit sorulara konuyla alakalı cevaplar yazın uzun olsun vede suan aldıgın kuruslar iki katı sonrasında 25 tl ye gelınce vede gecınce ıster cekme talebinde bulun ister biriktir 3 iş günü içinde kişisel bilgilerinin oldugu yere iban nunaramını hafta sonralı haric 3 is gununde paranı alırsın ege bu soru altında görüpde yenı katılan veya aklında soru isareti olan özelden bana ulasabilir bende elimden geldikce acıklama yaparim size hatta kanıtta gösterırım ayrıca bu site yöneticilerinden bu kazanclar bölümünün içine birde ödeme kanıt secenegi koyun odeme yaptıgınız bazı kısılerı hepsı olmasada koyun ınsanların içi rahat etsin benim tavsim bu herkrze hayırlı geceler.

1

yeni üye olduğumdan bi bilgim yok ama yatırırlar herhalde

1

arkadaşlar ödeme yapıyorlar merak etmayin

1

arkadaşlar merak etmeyin, ödemeler yapılıyor. sadece kopya içerik üreten yazarlar banlanıyor. banlanınca paraları yatırılmıyor. parayı yatırmıyorlar diye yaygara yapanlar kopya içerik üretenler.

1

bende ödeme aldılar alıyorlar die biliyorum çğnki bu soruyu gördüğümde cevaplara bakmıştım ödeme aldıklarını sölemişlerdi ama bemde daha yeniyim bir bilgim yok henüz

1

ödeme talebi yeni olduğum için oluşturamadım daha. ilerleyen zamanlarda göreceğiz fakat ödeme alan kişiler olduğunu biliyorum.

1

valla ben daha yeniyim, dün akşam geldim heniz 1.24’teyim. bir gün 25’i görürsek talep ederiz belki ödeme

1

bilmiyorum daha yeniyim o kazanca ulaşınca yazarım

1

bir forumda 350 tl ödeme alan birini gördüm dün

1

ben daha bu siteden kdeme almadim bilgim yok