0

teorik ile pratik çok farklı olaylardır okulda öğrendiğin bilgilerle gerçek hayatta birşeyler yapman çok zor okulda uygulamalı olarak öğrenmediğin tüm bilgileri gereksiz olarak adlandırıyorum

0

işimize yarayan bilgiler gayette. okuma yazma öğretilmesi genel temizlik kuralları gibi şeyleri,basit işlemleri burada öğreniriz. ana dilimizin inceliklerini, basit temel fen bilimleri bilgilerini, burada öğreniriz. bu bilgilerin gerçek hayatta ne zaman işimize yarayacağı bilemeyiz. cahillik mutluluktur mantığı ile bir bilgiyi çok görenler olabilir ama bilmek hükmetmektir. bu bilgiler temel şeylerdir ve zararıda yoktur. ayrıca ilerde birtakım meslekler ile uğraşacak kişiler içn bu bilgiler temeldir. gleceğin mühendisleri için mesela. uçağa binmekte hayatın içindendir gerçek hayattır ve o uçağı yapanlarda gerçek kişilerdir. öğrendikleri bilgileride okulda öğrenmişlerdir.

0

bence pek fazla bi etkisi yoktur diye düşünuüroum

0

bence çok çok işime yarıyor pek çok şeyde

0

okullarda görülen eğitimler pek fazla bir işe yaramıyor eğer okullarda eğitim işe yarasaydı üniversitedeki giriş sınavından herkez geçerdi die düşğnüyorum çünki bu sınava giren öğrenciler lisede başarılı olan öğrenciler lisede sınıfını geçen öğrenci nasıl olurda ünüvetsite giriş sınavından geçemez bu durumla karşılaşıyorsak demekki liselerde veriken eğitimlerin pek bir işe yaramadığını düşünüyoruz eğer işe yaradaydı ünğversiteyi daha fazla öğrenci okumuş olurdu die düşünüyorum.

0

lise 3 öğrencisiyim sayısalım ingilizce ve almanca felsefe görüyorum 3 aydır imkansız şeyler yaşadım gördüm amamesajınızı bunları kullanmadım neden siyasetçiler çocuklarını yurt dışında okutuyor okul kalmadımı türkiyede madem bir işi beceremiyosunuz ya yapmayın yada yapana devredin.

0

çoğu gereksiz bilgi olduğu için pek iş yaramiyor