0

cinsel eğitim verilmeden millet böyle saldırıyorsa bir de eğitim alsa ne olur kim bilir. tam donanımlı sapıklarımız olur

0

bakıyorum da cinsellik denince çoğu kişi sapıklık yazıyor.işte toplumun geldiği hal yazık.cinsel eğitimden bahsediliyor beyler.elbette öğrense iyi olur.bu ayıp değil.neler saçmalamışlar.sonra tarikat yurtlarında tacizler neden bu kadar artıyor veya otobüste trende taciz olayları neden artar deniliyor.eğitimsizlik kötü bir şey.

0

cevapları okudukça şoktan şoka girdim hala inanamıyorum bunları dediğinize. bir çocuğun ergenlikte kendi kendine öğreniyor olması sizce gerçekten sağlıklı bir şey mi ya?? nasıl düşünüyorsunuz aklım almıyor. çocuklar ya da ergenler bu konu hakkında hiçbir şey bilmedikleri için hatta özellikle bu konuyu "sapıklık" olarak bildikleri için saptırabilirler. ne olur biraz bakışınızı görüşünüzü değiştirin yazık ya. bir çocuk vücudunu kendi kendine keşfetmeye çalışır ve buna ailesi rehberlik etmiyorsa eğitimciler rehberlik etmelidir. bir insan erken yaşta insan vücudunu, geçirilen değişimleri, salgılanan hormonları ve işlevlerini ne kadar normal bir şekilde öğrenirse asıl o zaman büyüdüğünde "sapık" olmaz ve bu tarz konuları "saptırmaz" siz koca koca insanlar bile cinsel eğitim kelimelerini nasıl saptırmışsınız inanılmaz.
okullarda cinsel eğitimin verilmesi şart! yemek, içmek, giyinmek, konuşmak, uyumak gibi cinsellikte doğal ve normal bir şeydir. bunu bu şekilde saptıranlar sizlersiniz. yazık. üzülüyorum başka hiçbir şey değil.
sen çocuğu aman ayıp, aman sapıklık, aman denmez öyle, aman bunlar konuşulmaz diye diye bu konuda bastırıyorsun, sonra çocuk kendi kendine ööyle kulaktan dolma ya da internetten bir şey öğrenip cinsel sağık oluyor ve bunun suçlusu sadece ve sadece o çocuğun düzgün bir eğitim almamış olması, hem aileden hem okuldan.
daha neler söylerim de sinirleniyorum. şu yazılanlara bak yemin ederim gözüm seğiriyor. çocuk cinselliği tabiki öğrenmeli ya. ne demek asla ve kesinlikle öğretilmemeli??
çocuk cinselliği doğru ve düzgün bir biçimde öğrenmeli ki sonradan o bastırılmış duygu, düşünce ve merakla sapık olmasın! dilerim yakında at gözlüklerini çıkarmış bir toplum oluruz. cinsellik deyince aklına sadece sapıklık gelen bağnaz insanlardan olmayız. umarım!

0

okullarda cinsel eğitim dersleri verirse büyük ihtimalle bu dersler öğrenciler tarafından çok fazla saptrılır ve yanlış tarafa çekilir. bu derslerin faydasından çok insanlara zararı dokunur bu yüzden bence iyi ki de yok

0

cinsellik eğitimi mi daha neler insanlar ergenlikte ogreniyor kendi kendine bir de oğretmenleri alet etmeyin boyle işlere

0

bu ne kadar acayip soru dur anlamadim neden cocuklar cinsel egitimi gorsunku zaten dunya olmus fani bunu cevaplayamam .

0

ne saçmalıyorsunuz siz.sapık bir toplumda yaşıyoruz zaten.çocuk cinselliği mi ögrensin diyorum ben .vücudunu tanısın kendini tanısın diye o eğitimler veriliyor.boş boş yazmayın buraya.

0

en iyisi cocukları o yaşta sapıklığa sürüklememek için böyle karar bence cinselliğe o yaşta ogrenmeli ve gösterilmesi yanlış bence