1

hadi uygulaması türkcell'in bir uygulaması ama herkes de telefonuna yükleyip yarışmalara katılabiliyor. bende oğlumdan duymuştum ve bir gün yükledim. ve bana joker verdi. bende oğluma joker kazandırdım. zaten maksadım da buydu, oğluma joker kazandırmak. yoksa deli kızın çeyizi gibi ooo 1 kusur lira alacağım diye uğraşamam. oğlum evvelsi gün 1.5 lira kazanmış ama.
ben o yüklediğim gün ve ertesi günde yarışmalara katıldım. hatta öğlen saatlerinde bir yarışmaya katıldım. kendime ait bir jokerim vardı. magazin konusunda idi.
özge sunuyordu yarışmayı da.
başladım cevaplamaya 11 nci soruda seda sayan beni yaktı, ben evlendiği kişiyi sormuştu, gittim sinan (soyadını unuttum, hani oğlunun babası olan) onu biliyorum. o'dur diye de öyle eminim ki.
tüh ya, kaybettim. üstteki rıdvan bilmem kimle de evlenmiş bu kadın.
ne bileyim onu hiç duymamıştım, zaten çok magazinde takip etmem. kadının evlenmediği kimse kalmamış maşallah. yaktı beni. joker kullanayım dedim. son soruda joker kullanamıyormuşuz.
oğluma mesaj attım bu jokeri sana transfer edemiyor muyum diye, o da olmuyormuş.
ben de sildim uygulamayı telefonumdan.
2 günlük bir macera oldu bana. ama oğlum devam ediyor.

0

hadi uygulamasını biliyorum. hadi uygulaması turkcell’e ait bir uygulamadır. bu uygulamada bilgi sorusu soruyorlar. bir yarışmada 12 soruyu doğru bile ödül veriyorlar. günde iki sefer yarışma yapıyorlar. 12 sorunun 12’sini de bilen çok kişi olursa kişi başına az miktar kazanılıyor ama az kişi bilirse çok kazanıyorsun. bir kere 12’de 12 yapan bir kişi olmuş ve 20 bin tl’lik ödülü tek kişi almış. bu uygulamada ödeme limiti 20 tl’dir.

0

bende merak edip indirdim uygulamayı ama begenmedim donup duruyo

0

evet biliyorum hadi uygulamasını. hatta telefonumda yüklüdür hala. ara ara yarışmalara katılırım. güzel oluyor aslında yeni bilgiler öreniyorsun. gerçi hep son soruda eleniyorum ama olsun. birde ödül ne kadar olursa olsun her zaman aynı parayı kazanmıyorsun. o gün o yarışmada daha fazla kişi kazanır ödül küçüktür küçük rakamlar kazanırsın. ama ödül büyük olur az kazanan olur daha fazla kazanırsın mesela... değişiyor yani her yeni yarışmada kazandığın para.

0

hadi yarışmasından hiç bir şey kazanamadim memnun değilim

0

evet canlı yayına bağlan para kazan 1 mil aşkın üyeye sahip

0

evet biliyorum. bir ara telefona indirmiştim ondan sonra sildim. gerçekten telefon falan çok kasmisti iyiki de sildim yani.

0

evet kardeşim hadi uygulamasını kullaniyoruz. sürekli de yarışmaya giriyoruz ama bir şey kazandığımız yok.